Kvinnokroppens mysterium

Sex och samlevnad är ett viktigt samtalsämne och kommer under de närmaste dagarna skriva om det. Hoppas ni kommer tycka det är intressant och ge er ny förståelse och uppvaknade.

Jag börjar med kvinnans kropp

Kvinnans kropp är en fantastisk skapelse för den kan producera nya människor till vår värld. Det finns många myter om kvinnokroppen som tex att det finns typ en mödomshinna som spricker vid första samlaget.

Kvinnor i länder där det är viktigt att vara oskuld vid giftermål går med på att göra saker för att inte förlora något som inte finns där. Det finns ingen hinna som sitter liksom för, hur kan då mensen rinna ut. Kvinnans könsorgan ser olika ut där av att vissa blöder vid första gången. Den har olika veck och längd på de inre blygdläpparna där ingången kan vara trång eller bred. Kvinnans organ är olika i storlekarna precis som männens organ, längd och bredd.

Kära kvinnor det finns alltså ingen mödomshinna. Ni har kanske hört om operationer där de fixar till hinnan. Det de gör är att sy ihop kvinnan tajtare med några stygn. Männen, samhället och traditioner tillbaka i historien och även nu vill skrämma kvinnan till att hålla sig till giftermålet. Hålla tillbaka vår sexdrift som något dåligt och smutsigt. När vi bara reagerar på det biologiska behovet som är så naturligt.

Kvinnans intresse för sex ligger på topp vid ägglossning som uppkommer mellan två cykler när de är mottagliga och det är ungefär ca 3 till 4 dagar i månaden som de kan bli gravida. Sperma kan leva upp till 3 till 5 dagar i vaginan men även en hel vecka om förhållandena är bra. Sex intresset för kvinnor allmänt är annars mest på eftermiddagen när människan har en hög kroppstemperatur. Kvinnan påverkas av att kyssa mannen för deras hormon testosteron förs över och ger en förhöjning så kvinnan blir mer intresserad.

Kvinnans historia är så otroligt tuff på grund av religioner och fördömande om hur vi borde vara och agera som vi har problem med även nu i vårt samhälle. Det måste ses över på grund av många anledningar och ska börjas tidigt i skolorna. En av orsakerna som är så smärtsamt att tänka på, är när unga flickor och pojkar far illa på grund av att vuxna inte kan hålla sitt sexliv på en normal nivå. Samt allt sexutnyttjande med tanke på metoo rörelsen som kom igång med många anmälningar. 

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan