Kroppen bestämde sig för att chilla idag också

Vaknade sent idag och det känns inte bra för jag vill inte typ vända på dygnet utan hålla en bra rutin.

Det är nog för jag känner mig fortfarande sjuk i kroppen så jag får inte vara för hård mot mig själv. Det är ju det som bland annat tog knäcken på mig att vara för hård mot mig själv.

Kärlek och omtanke går dagens tecken i så det gäller att chilla idag också. Tala om för mig själv att jag är bra som det är. Ta tillvara på dagen 🙂

Igår så fick jag svar på mitt mail som jag våndats över att skicka så nu ska jag svara henne, en engelsk journalist. Det blir kanske något stort av det här, vet inte ännu men återstår att se. Spännande i alla fall är det 🙂

Elden sprakar så fint i kaminen samt så trevligt och avkopplande att titta på. Det får mig att bli avslappnad och känna stundens tillvaro. Det blir nog aldrig riktigt ljust ute idag men det gör ingenting för här inne i stugan lyser elden samt de tända ljusen upp rummet som skapar en härlig atmosfär.

Önskar alla en mysig fredag vem ni än är eller gör denna dag i livet. Ingen är perfekt eller felfri utan vi alla är här på vår resa som en dag tar slut här på jorden. Slutstationen som vi alla kommer till..

 

14 comments / Add your comment below

 1. Can I simply say what a relief to discover somebody who actually
  knows what they are talking about over the internet.
  You certainly know how to bring a problem to light and
  make it important. More and more people have to check this out and understand this side of the story.
  I can’t believe you are not more popular since you most certainly possess the gift.

 2. Whats up are using WordPress for your site platform?

  I’m new to the blog world but I’m trying to get started
  and set up my own. Do you need any html coding
  expertise to make your own blog? Any help would be really appreciated!

 3. We are a bunch of volunteers and starting a brand new scheme in our community.
  Your site provided us with useful information to work on.
  You’ve done an impressive job and our entire group will be thankful to
  you.

Lämna ett svar

Till startsidan