Kroppen är vårt tempel som borde få åldras med värdighet

Fredagsmorgon och denna dag blir jag 61 år och det känns så ofattbart att jag kommit upp i denna ålder. Känner mig fortfarande yngre i mitt sinne men kroppen talar om för mig, ha ha tro inte att du är ung och livet leker.

Kroppen gör mig påmind om att jag är över 60 och måste ta det lite lugnare. Blir lite irriterad över att kroppen inte hänger med mig på vad jag vill göra. Jag har ingen bra livskvalité utan jag bara existera pga av min hälsa jag har just nu. Jag får alltid en liten skräck upplevelse när jag tittar mig i spegeln för jag kan inte förlika mig med den åldrande Marie.

Ytterligare en utmaning, acceptens att vi alla åldras och kroppen förbereder sig för att dö. Min mamma dog 2010 hon blev 76 hjärtat orkade inte längre. Min pappa dog 2015 han blev 86 som slutade med en kraftig lunginflammation.

Japp och jag har eventuellt en blodpropp i min arm som jag nu låter vara för de ger bara förtunnande medel och det kan jag inte ta för medicinen som kanske har skapat denna propp är blödningshämmande. Om de ger mig blodförtunnande medel så sätter min blödning igång igen och mitt hb stört sjunker. Suck..

Jag låter mitt öde och skaparen visa mig vägen nu. Tänker inte kämpa emot och krampaktig klösa mig kvar. Jag har accepterat allt och tar en dag i taget och låter livet rulla på. Ska försöka orka till mitt förråd och hämta mina målarsaker för jag känner att jag vill skapa något med mina händer.

Teckning och en tavla jag måla till min yngsta son när han var klar med sin läkarutbildning 2015.

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan