Skip to content

Kontakt och info

Vem är då Marie? Jag är en revolutionär person och har alltid varit emot de vanliga normerna i samhället där vi bara ska lyssna och följa.

För samarbete och kontakt vänligen maila timemagazine@blogbiz.se

Speciellt religion där vi får ett färdigt paket nerkört i halsen som vi bara ska tro på och följa. Mina föräldrar var inte några fan av detta område som tur var. Lämnade statliga kyrkan 2014 ville inte vara kvar för min kunskap utökades om historien kring hur de Abramistiska religionerna byggts upp och att det mest handlar om makt och politik. Har alltid känt att det är fel och missvisande. Vill även nämna att jag har ett annorlunda liv på grund av min andliga sida och känslighet att känna in mera av livet än de flesta gör. Kan vara jobbigt ibland att vara så mottaglig av hur andra mår samt få in andra saker som hänt, pågående samt kommer ske.

Det gör att jag ibland måste dra mig undan och vila från livets brus och alla möten med andra personer. Jag är en stark, envis och positiv kvinna som alltid vill framåt men har utsatts för många prövningar där kroppen, hjärtat och kärleken fått en del törnar. Det är dessa erfarenheter som format mig till att bli ödmjuk, där jag inte dömer andra utan har en förståelse till andras livsöden. Jag har fått insyn i samhället i dåtid och nutid, där jag inser att det inte finns någon riktigt bra hjälp när livet kraschar. Läkarna skriver ut anti depressiva piller och ger råd att gå till en psykolog men det tar lång tid att få ett möte.

Att må dåligt handlar inte om att serotonin nivån är låg utan kan vara så mycket annat. Det är hela tillvaron som behöver ses över hos personen och inte bara skriva ut dessa antidepressiva piller. Jag har vägrat att ta dessa piller för hur kan vi utvecklas om vi blir liksom på tomgång. Jag har arbetat mest inom säkerhet i hela mitt yrkesliv. Hösten 2013 hade min personliga ryggsäck blivit för tung och jag krascha in i den berömda väggen. Min kropp orkade inte mer med min hårda envishet, ska klara mig själv personlighet. Det hände mer saker privat men gick tillbaka och arbetade som personlig assisten, inom förskola och hemtjänsten som resulterade i att jag fick ett bakslag våren 2016.

Nu så känner jag mig bättre och redo för att börja mitt nya liv där jag bland annat skriver på en bok om personlig utveckling och om mitt nya tänk. Att förstå oss själva och varför vissa saker händer i livet och vad som påverkar våra val. Jag vill nu dela med mig till andra vad jag kommit fram till som hjälpt mig. Jag har i grunden en utbildning till coach inom NLP som står för Neuro Lingvistisk Programmering som utvecklades på 70-talet i Kalifornien och är en metod för personlig utveckling. Neuro betyder vårt nervsystem och hur vi tar emot och behandlar upplevelser med våra fem sinnen. Lingvistisk är hur vi använder vårt språk och hur våra ordval påverkar oss och andra. Programmering är hur vi hanterar och organisera vår kommunikation och hela vårt neurologiska system för att åstadkomma mål och resultat.

Metoden används bland annat av företagsledare, coacher och elitidrottare för att åstadkomma resultat och lyckas bättre med att nå sina mål. Jag har även läst och förkovrat mig själv inom många områden där jag vet påverkar våra liv som jag kommer skriva om här. Vill ni köpa kaffe online eller te online kan ni besöka Wendelins kaffe