Okategoriserade

Konstiga drömmar kan väcka upp en längtan

Sovit gott i natt och känner mig utvilad. Hade snurriga och konstiga drömmar en var att jag körde bil och jag älskar att köra bil. Det var snöigt och halt 🙂 jag sladdade omkring och njöt så mycket av åkfärden.

Har alltid kört bil typ sedan jag tog körkortet 1978 men nu sedan 2017 när min senaste bil gick sönder och ingen idé att laga så har det bara blivit några få gånger som jag varit ute och kört typ flyttbilar osv. Hade en liknande Saab som gick till skroten 2017 det var dyrare att laga den än den var värd. Flera fel på den 🙁

Hoppas inom snar framtid att jag kommer ha en bil igen så jag kan ut på vägarna och ratta runt. Älskar att åka på långturer och se landskap svepa förbi samt stanna på vackra platser bara för att insupa känslan och härligheten.

Idag har jag virvlat runt med golvmoppen för det behövdes så nu känns det fräscht och härligt hemma. Nu blir det skrivstund för restan av dagen.

Ha en underbar söndag och låt er vila för er som är ledig och ni som arbetar inom service och har en arbetsdag. Er ledighet kommer senare och passa på att njuta då när ni vet att de andra jobbar mitt i veckan.

1 reaktion på ”Konstiga drömmar kan väcka upp en längtan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *