Koncept för kontorshotell i Stockholm

Reklam för Hagalunds Kontorshotell i Stockholm 

Det är alltid roligt att kunna hjälpa andra i deras personliga utveckling eller behov av praktiska saker.

En vän till mig hörde efter om jag kunde fixa snabbt ett kontorshotell i Stockholm åt honom. Han är så upptagen att han inte hinner sitta själv och söka. Självklart kan jag hjälpa honom med det för det är bara roligt att se andra växa och få sina verksamheter att blomstra.

Med alla hans önskemål i huvudet så började jag söka och finner rätt snart ett som ligger bra till för honom när det gäller att komma dit smidigt antingen med bil eller kommunalt.

Det är ett i Solna, Hagalunds Kontorshotell Stockholm med ljusa härliga lokaler som ligger mellan Karolinska och Solna Centrum.

Kontorshotell är en fantastisk konstruktion när man vill ha ett litet kontor med alla faciliteter men inte betala för mycket. På Hagalunds Kontorshotell så ingår det mycket service och faciliteter med delade ytor där alla kan njuta av kaffe, färsk frukt, scanner, skrivare, kopiator, internet, konferensrum, mindre mötes rum, post- pakethantering och ett säkert larmsystem med övervakning av vaktbolag.

För de som gillar att shoppa så ligger Mall of Scandinavia inte så långt bort bara 5 minuters biltur därifrån. Han gillar att shoppa så det kan ju inte bli bättre för honom med denna närhet med all service samt allt som ingår i hyran.

Han blir säkert intresserad när jag kommer lägga fram mitt förslag till honom om detta välplanerade kontorshotell i Stockholm med ett bra All inclusive –koncept där man får känslan av att vara mitt i händelsernas centrum. Hyrorna är överkomliga och han behöver bara ett mindre och det landar på 2 500 kr i månaden och det största ligger på 10 500 kr i månaden men det är inte aktuellt för honom.

Nu så är jag glad för att kunna tala om för honom om detta fantastiska fynd jag gjort om Hagalunds Kontorshotell Stockholm som jag är helt övertygad om att han kommer gilla och signa.

Lämna ett svar

Till startsidan