Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Kärlekstanke till er alla och önskan om en frid inom er

Det blev en sväng in till Stockholm över natten från i fredags till lördag. Var jätte trött igår när jag kom hem sent.

Stockholm i mitt hjärta min stad där jag växt upp och levt min längsta tid. Massor med minnen, positiva som negativa som livet består av. När jag vände åter till Uppsala och klev av pendeln så kändes det som riktigt hemma men ändå inte.

Just nu så har jag bara ställ in mig på överlevnad och vila, finna friden inom mig och att orken kommer tillbaka. Lusten att skapa och ork att dela med mig till andra.

Ha en underbar söndag som är vilodagen för oss kristna och tillbaka i tiden gick vi till kyrkan som var ett måste då. Kyrkan var informations centrum för där fick de veta om allt som hänt och nya lagar osv. Vår tids media kan man säga. Kyrkan hade stor makt över befolkningen då. Tack och lov borttaget nu i vår tidsperiod för jag tycker att det är upp till var och än hur vi vill tro och leva efter.

Frid inom er ger balans i hjärtat och hjärnans tjatter tystnar

 

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan