Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Jaha då har jag fått väldigt ont i min högra stortå också som säkert kommer sluta med en operation längre fram

Smärta i min stortå idag 🙁 inte roligt

Omg idag när jag gick upp ur sängen så krånglade min högra stortå lika som min vänstra gjorde förut och tvingades att operera den 2012. Suck, där fick jag för jag dansade loss och hade en rolig stund på kvällen… Jag älskar att dansa och har inte gjort det på länge

Det är bara att sitta med foten i högläge och vila för den måste fungera bra till på fredag då jag åker in till Stockholm för att fira midsommar..

Idag så blir det inga speciella kommentarer om något för jag hittar ingen inspiration att skriva om något. Jag har många tankar och funderingar samt frustration över saker men finner ingen ro att skriva om något idag. Tån värker samt huvudvärk så jag ligger lågt idag och bara chillar.

Ta hand om er alla och glöm inte att ni är den viktigaste personen i ert liv.

Lämna ett svar

Till startsidan