Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Imse vimse spindel

Livet på landet kan ha sina fördelar och nackdelar men jag upplever mera de bra stunderna.

Igår när jag skulle gå och lägga mig och bäddade upp sängen var finner jag under täcket.

Ve och fasa en rätt stor spindel som snabbt rasslar iväg in under sängen och jag hann inte fånga den. Dammsugaren åker snabbt fram och jag suger under, runt sängen, skakar på alla kuddar och täcket igen. Den är inte kvar men var tog den vägen?

Hmm jag är inte rädd för spindlar men vill verkligen inte ha dem i sängen, Ja ja, det var bara att gilla läget och gå och lägga sig ändå och koppla av för att sova. Var så trött efter min äventyrsdag så skulle inte ens vakna om den kröp omkring på mig. 

Njut av dagen alla 🙂 solen skiner och sommarens dofter kittlar i näsan och svalorna låter som påminner om den vackra sommardag vi har framför oss. 

Jag ska skriva på min bok för jag har inspiration till det idag.

2 comments / Add your comment below

 1. I am curious to find out what blog platform you happen to be working with?

  I’m experiencing some minor security issues with my latest site and I’d like to find something more safeguarded.
  Do you have any solutions?

 2. We absolutely love your blog and find most of
  your post’s to be precisely what I’m looking for.
  Does one offer guest writers to write content available
  for you? I wouldn’t mind producing a post or elaborating on most of the subjects you write about here.
  Again, awesome site! adreamoftrains best website hosting

Lämna ett svar

Till startsidan