Idag blev det en cocktail av tankar, insikter och vetenskap

Personlig utveckling är intressant men kan ibland vara rätt tufft

Mina pusselbitar jag fick nu i veckan till mitt livspussel har gjort så jag ser vad bilden ska bli i lsutänden mera. Bildligt uttryckt där jag nu har hittat flera bitar själv..

Vill börja måla och fotografera igen för jag känner i mina händer att de vill skapa något. Skulle vilja jobba med lera också för det är verkligen att jobba med händerna där man använder material från moder jord. Provade på det när jag var ung typ ca 17 år men fortsatte inte.

Antibiotika bör vi vara återhållsamma med

Till något helt annat som jag ska skriva om imorgon är hur vi har använt antibiotika alldeles för mycket och många gånger i onödan. Vissa läkare skriver ut antibiotika till virus åkommor för att få tyst på vissa envisa patienter som tjatar om någon typ av medicin för att bli bra.

Vi börjar bli resistenta som betyder att bakterierna har blivit vana vid denna medicin och kan klara att överleva och fortsätta sprida sig. Det är oroliga forskare som pratar om att det finns bakterier där den nutida medicineringen inte kan hjälpa patienter längre redan nu.

.

Snart är vi tillbaka i tiden som det var innan penicillinet uppfanns. Forskare jobbar hårt med att ta fram andra metoder med det tar tid. Skriver mera om det senare..

Nej nu så tar jag och chillar för resten av dagen kära medresenärer på planeten jorden

Nu ska jag vila och bara ta det lugnt för jag märker att mina hjärna inte är med mig helt. Det känns som jag har druckit typ två glas vin. Ha ha 🙂 billig fylla men att alltid gå omkring och känna sig så här är jobbigt. Tankarna går liksom i ultrarapid och jag känner mig inte fullt närvarande men det är inte så konstigt. Jag syresätter mig inte ordentligt när mängden blod är lägre samt järndepåerna är nästan tomma..

Ta hand om er alla medresenärer på moder jord som rusar fram i vår galax i en eleptisk bana runt solen i en hastighet på ca. 1008 000 km/timmen. Jorden snurrar runt motsol på sin egen axel där hastigheten är olika beroende på vart man gör mätningen. Vid ekvatorn ca 1674,4 km/timmen. Tänk er vilken fantastisk skapelse vi är en del av..

Lämna ett svar

Till startsidan