Idag åker jag i en roller coaster i min kropp och själ

Idag känns det som jag verkligen åker i en roller coaster på många sätt som jag tycker livet känns när vi utsätts för alla händelser i livet. 

Min kropp hänger inte med mig som jag vill och mina tankar far omkring om allt som hänt den senaste veckan och är runt omkring mig nu. Det är bara att hänga med och hålla i sig när de värsta kurvorna kommer med de läskigaste nedförsbackar som ger en sådan hisnande känsla i magen.

Idag så fick håret lite mera färg så nu är jag verkligen väldigt blond. Trivs med den färgen och fortsätter ett tag till med den innan jag accepterar mina grå som envist vill titta fram då och då.

I helgen ska jag gå iväg och klippa gräset vid mitt nya hus som jag snart flyttar till. Får se om jag får igång gräsklipparen, har aldrig använt den med den ser inte speciell krånglig ut. Ägarna har tankat upp den åt mig så nu är det bara tuta och köra….

Hoppas min tråkiga rygg och kropp pallar trycket. Får ta en liten bit i taget annars. Kroppen ska inte få bestämma utan har gäller det att samarbeta med mig. Jag har jobbat på det samarbetet i flera dagar nu och vill verkligen att det håller i sig.

Önskar alla en trevlig lördag, ta hand om er för ni vet ju att ni är den viktigaste personen i era liv.

Lämna ett svar

Till startsidan