Hösten är förändringarnas tid

Detta inlägg är ett sponsrat samarbete

Känner du höstens doft på kvällen? Känner du förändringens och förnyelsens vindar?

Nu doftar det av äpplen när man rör sig runt bland träden, de sista skördarna av sommarens frukter och bär ska göras nu. Man läser om goda recept på äppelmust, äppelmos, torkade äpplen och pajer. Allting ska göras med äpplen nu. 

Föreställ dig hur du har bakat en riktigt god äppelpaj, du har precis vispat till vaniljvispen så den är fluffig och härlig. Du dukar fram på ditt bord och ska sätta dig ner. Men vad sker? Stolarna har gått sönder! Åh nej, du som inte ens har tittat på nya stolar till köksbordet!

Men tänk vilken tur att du då snabbt och enkelt kan surfa in på Nordiska rum och hitta hur många fina stolar som helst! På Nordiska rum kan du finna allt från en liten bordslampa till en fet soffa med schäslong.

De har många fina matstolar att välja mellan och du kan snabbt se pris, lagerstatus samt leveranstid på hemsidan.

Det finns alltså inte mycket att fundera på utöver vilka stolar du ska ha!

Jag personligen gillar trenden med sammetsklädda stolar och nu när hösten nalkas så blir jag alltid lite mer sugen på “höstiga färger”. Stolen som heter Valerie rost är nog min favorit, tänk vad fin till ett runt marmorbord med en vas med höstiga blommor på. Några tända ljus både på bordet och på hyllor runt omkring bordet. Kanske också någon fin ljuslykta på golvet som får stå tänd antingen med blockljus eller med en tunn ljusslinga inuti så det bara blir en härlig mysbelysning. Sätt på din absolut bästa mysmusik i bakgrunden, njut av pajen och en varm kopp te. Plocka fram kortleken och spela en vända kort, eller lägg en patiens, slappna av och andas ut.

Lämna ett svar