Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Heta politiska frågor som rör om ordentligt i samhället. Vilken framtiden vill vi ha?

Oroliga tider i Sverige och världen där valet står inför oss i höst

Våren blir mera påtaglig för varje dag med vissa bakslag en del dagar. När jag tänker, va sjutton tog våren vägen. Värme kom nu och stanna så vi får värma upp våra frusna kroppar.

Vissa tycker politik är tråkigt men ett viktigt ämne speciellt nu inför valet

Det är en intensiv tid nu fram till valet i höst och det gäller att lyssna och följa med i allt som sägs och lovas. Det är ett viktigt val för det är så mycket på gång i Sverige och världen. En del saker lite skrämmande och många större förändringar kommer det att bli. För vi kan inte lalla på som det gjorts tidigare. Det är dags att dra upp tröjärmarna och göra något radikalt och inte svamla omkring med fina ord och inget händer.

Många frågor inom samhället behöver uppdateras och inte trampa omkring i samma mönster som varit för det fungerar dåligt. Vårt land ligger efter mot andra länder i vissa frågor för oftast tänker de. Så har vi alltid gjort och så kan det sitta bromsklossar som håller på sina revir i organisationer och då handlar det om deras plats och karriär.

Vår statsminister säger vi ska göra det som är bäst för Sverige i NATO frågan men det gäller i alla frågor. Men vem sitter på de rätta svaren eller det bästa att göra? I vissa fall har de inga bra svar och står frågande… Vad ska göras???

Det finns många bra lösningar men som i alla fall så är det en kostnadsfråga men det är en prioriteringsfråga som med allt annat. Men vill vi att vårt land hamnar i riktig kris både ekonomiskt och med vår säkerhet?

Det ligger ett stort arbete med att få skutan på rätt väg som har gått lite hit och dit tills nu. Det går att ändra med bra ledarskap som är lyhörda på folket som lever i det verkliga livet. Inte bara lyssna på expertis med akademiska utbildningar utan de som arbetar ute på golvet. Vi folket som lever ute i alla olika samhällsskikt hör våra röster och kör inte över oss när valet är över.

Lämna ett svar

Till startsidan