Herr feber har lämnat byggnaden, Tackar

Testa för covid-19

Börjar känna mig bättre men långt ifrån bra. Jag får testa mig senare och se om jag nu har haft covid eller inte.

Promenad på lite darriga ben

Var ut på en väldigt kort promenad i vårsolen och satte mig ner efter utanför en kort stund i solen. Sedan blev det en varm kopp kaffe men utan kaka, suck Hade varit gott med en idag.. Ser inte speciellt pigg och kry ut men 39 graders feber tar på krafterna att ha i 3 dygn..

Katternas tid för kärleksbekymmer..

Livet rullar på och imorgon så är det redan mars månad och det är då katterna sätter igång och för en massa oväsen. Saknar att inte ha ett husdjur men jag har inte möjlighet att ta hand om ett just nu som mitt liv är.

Planer för framtiden kan ta tid ibland att förverkliga

Har planer på hur jag ska göra med allt men behöver först få svar på en del frågor som jag inte kan påverka utan bara vänta in. Måste vila lite nu känner jag. Jag återkommer med nya inlägg där jag analyserar och tycker till om allt i livet.

Lämna ett svar

Till startsidan