Harmonisera din kropp ute i skog och mark

Igår så fick jag en upplevelse om hur människor blir styrda av andra och inte följer sitt eget tänk och hjärta. De blir medberoende och följer blint för husfridens skull. 

Jag har själv erfarenhet att leva med en man som styrde mig genom sitt manipulativa sätt och gjorde livet som en stor uppförsbacke. När jag fick nog och vågade, så gick jag och när jag bestämt mig så finns ingen återvändo. Jag har förlåtit i mitt hjärta men vill inte träffa eller se honom. Han är far till mina barn, suck.

Dagens ämne är hur vi påverkas av allt omkring oss för vi är energivarlelser och tar in allt. Många kan läsa av energierna där jag är en av dem men alla kan inte tyvärr. Önskar att alla kunde för vi skulle gå till mötes en annan värld. Det hela handlar om kvant fysik och är så spännande.

En av anledningarna att vi mår bra ute i naturen är för att det är som en stor vacker orkester med alla olika frekvenser som sänds ut från floran. Vi harmoniseras i våra kroppar och får bättre balans i vår energi. 

Lyssna på Bruce Lipton i detta YouTube klipp där han pratar om den nya evolution som är på intågande nu som inte är kroppsligt utan i vårt medvetande. Allt är ett det finns inga gränser. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *