Härliga minnen lyfter än när det blir tungt ibland

Ja, så var det helg igen som sagt veckorna går i rasande tempo och jag som har så mycket att göra och bearbeta i mitt inre. 

Måste ta det lugnt mitt upp i allt så jag inte får bakslag på min utbrändhet. Blir jobbigt om det skulle hända nu, måste hitta en balans och surfa fram i tiden och mina händelser framöver. 

Chattat med några kompisar idag som bryr sig om hur jag mår och har det. De man trodde skulle finnas där är naturligtvis inte det. Är jag förvånad Näe???? Men de kommer inte finnas i mitt liv framöver….

Jag som är en alfa hona som många ser mig för jag är stark och lyfter andra till välmående med en målstyrning som slutar med att personerna blir som nya individer. Börjar leva istället för att bara existera men nu så behöver jag ta hand om mig själv ett tag och hitta min inre styrka. Det gör jag med olika verktyg som jag kommer dela med mig längs vägen nu.  

Ha en underbar helg och njut av stunderna. En av mina härliga upplevelser där jag kände in alltet och en sådan lycka, så tårarna rann ned för mina kinder. Var när jag satt på en brygga i Miami Beach med ett metspö i mina händer och min dåvarande pojkvän småpysslade vid kajen vid hans båtplats. Vi grillade med ny infångad fisk och senare såg vi delfiner som kom simmande och kom upp för att andas. Ett minne för livet som jag hämtar upp när det känns tungt.

 

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan