Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

God Jul från vår profet Yeshua “Jesus” som egentligen ska vara i fokus denna dag.

GOD JUL till alla som är kristna och firar julen.

Till er alla som bor i ett kristet land men har en annan tro eller som mig tillhör ingen nuvarande religion. Utan helt fri från att skapa min egen tro och hur jag vill  leva och skapa min tillvaro. Önskar jag trevlig ledighet och njut av stunderna.

Jag har en Guds tro om en skapare/skapelse och det är en så fantastisk skapelse och är svår att förklara med få ord och på ett kort och bra sätt. Men jag är nöjd och glad för att vara där jag är idag och tillfreds med min tro. Den handlar inte om en massa sägner om gamla berättelser utan om kvantfysik.

Njut av Julafton och var inte hård mot dig själv eller andra utan lev med ödmjukhet. Ingen är felfri… inte ens den person som de kristna firar idag. För vissa är julafton den viktigaste dagen och för andra juldagen. Jesus anses vara född natten mellan 24 till den 25..

Yeshua som är hans riktiga namn är troligt född på våren i Nasaret där hans familj bodde… Vad spelar de egentligen för någon roll när utan mera.. Vem var han som person och vad var hans riktiga budskap är mera viktigt. Vad ville han berätta?

GOD JUL kära medresenärer på vår vackra planet jorden som är skaparens verk som vi fått att förvalta men vi behöver skärpa oss och ta vårt ansvar och styra upp en bättre framtid.

Lämna ett svar

Till startsidan