Fynda hos Fyndiq

Sponsrat inlägg

Att börja köpa julklappar redan nu är en bra idé. Nu kan du nämligen börja köpa sånt som du vet att folk vill ha, för bytesrätten sträcker sig inte alltid redan från denna tidpunkt till januari. Men hos företag som till exempel Fyndiq.se kan du köpa roliga mindre saker som folk inte kommer byta, det är användbara småsaker (bland annat) som går att inhandla hos Fyndiq.

Till exempel kan du fynda mobiltillbehör att stoppa i tonåringarnas julstrumpa (om ni har sådana) eller ge bort i en presentlek där majoriteten använder en viss typ av telefon.

Härdat glas för Iphone finns i 2-pack och kostar just nu 39 kronor, det är värt att köpa till alla som har en iphone för bytet av glas är nästan lika dyrt som att köpa en ny telefon. Köp två förpackningar så har du som en bra grej att ge bort i mellandagarna också.

Du kan också köpa trådlösa hörlurar med laddskal som passar till alla telefonmodeller som har bluetooth för 148 kronor! Förstå vilket pangpris! Köp några till brorsans ungar också när du ändå är i farten, de kommer bli så glada för det. Och för det priset gör det heller ingenting om de glöms i omklädningsrummet efter gympan till skillnad från originalhörlurar som kostar samma fast med en nolla till på slutet.

Om du eller någon du känner har investerat i en Iphone 11 pro så finns även ett skydd för kameran på baksidan, det kan definitivt vara värt att investera i, kameran är superbra men den blir ju snabbt utsatt för repor när den läggs ner på bord eller liknande. Ett skydd för 69 kronor är då en billig investering.

Allt det här och mycket mycket mer till mobiler och annat hittar du hos Fyndiq.se till rena rama vrakpriserna. Det är snabb leverans och alltid billig frakt.

Lämna ett svar

Till startsidan