Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Fler och fler vårtecken som får mig att må bra

Igår på min promenad så såg jag min första fjäril för denna säsong 🙂 en liten rackare som flaxade över vägen där jag gick. Jag stannade till för att vänta och se om den tänkte slå sig ner på marken för jag ville ta en bild.

Tåligt så väntade jag och till slut så behagade den att slå sig ner och den var så kamouflerad så den syntes knappt om det inte varit för den gula färgen. När jag sedan vilade på min vanliga sten som jag har som ett stopp på promenaden för att pusta ut ett tag och njuta av stunden så dök en nässelfjäril upp men den bara flög förbi snabbt.

Hittade lila och vita krokusar samt snödroppar på tomten och jag blir så glad av att se vårens vackra färgglada blommor.

Idag var jag tvungen att göra ett snabbt besök på mataffären. På bussen var det jag och en till passagerare alltså nästan privatchaufför. Det känns lite konstigt att få stiga ombord där bak och ta en plats utan att passera chauffören som nu sitter bakom avspärrningen.

Han körde fort så bussen krängde lite i kurvorna där det lantliga landskapet swishade förbi utanför fönstret. Ok tänkte jag, det är nog bäst att ta på säkerhetsbältet, hmmm brukar slarva annars. Ops såg att det tydligen är dryga böter för att inte ha bältet på sig på bussen,, OK ok jag får börja använda bältet.

Efter jag kom hem blev det en mysiga fika ute i trädgården med en smarrig kaka. Härligt äntligen kan man sitta ute i den friska luften och få lite sol i ansiktet, Nice 🙂

Jag tog 2 stycken för de är så små 🙂

1 comment / Add your comment below

  1. There are some interesting cut-off dates in this article however I don’t know if I see all of them center to heart. There may be some validity but I’ll take hold opinion till I look into it further. Good article , thanks and we wish extra! Added to FeedBurner as effectively

Lämna ett svar

Till startsidan