Filosofera i naturen ger balans och frid i själen

Idag så kommer en kompis på besök för en fika på eftermiddagen och det ska bli trevligt för jag har inte haft någon hemma hos mig på länge för min hälsa och Corona.

Jag har utmanat mig för smitta när jag åkt in till Uppsala för mina ärenden men behöver inte ta hem någon i mitt hem men gör det nu för vi kan sitta ute i solen och mysa och pladdra på om allt i livet.

I förrgår så gick jag en promenad ned till vattnet och satt och filosofera som jag gillar att göra i ljudet endast från naturen som är så rogivande. Tog en del bilder som är en av mina intressen att fota och sedan jobba med dem i iphoto 🙂 Jag gjorde det mera förut när jag mådde bättre och livet rullade på bra.

Idag blir det inget speciellt ämne för jag har inte tid att sitta framför datorn. Ta hand om er och glöm inte att ni är den viktigaste personen i ert liv. Älska sig själv är den viktigaste kärleken i livet för om du mår toppen så sprider sig kärleken som ringar på vattnet ut till andra och ut i universum.

Allt är ett det finns inga gränser där vi är en del av hela skapelsen

Lämna ett svar

Till startsidan