Event för bloggare på Delacay den 15 aug

Event i Uppsala för bloggare på Delacay

Igår så bar det iväg på mitt första event för bloggare på delacay i Uppsala. Jag mötte upp en kvinna på Uppsala station som också ska bli bloggare. Sindy en go och glad kvinna som ska skriva om skönhet. Vi hoppa på bussen och var förväntansfulla inför eventet. Det var en bit att gå från busshållplatsen men humöret var på topp ändå men fötterna var mindre glada.

Vi träffade trevliga och härliga kvinnor och några män 🙂 Det är mest kvinnor tyvärr som vill berätta om sina upplevelser, erfarenheter och dela med sig av sina liv. Männen behöver också dela med sig om sitt tänk och hur de ser på saker i livet. Vi fick god mat från Mitas och träffa lilla Molly med rosa rosetter på huvudet som sprang omkring, en liten hund. Glömt hundrasen men gudomligt söt.

Vi fick en trevlig överraskning på våra våra stolar, en påse med olika tesorter, en bok och information om Mitas mat, tacksamhet 🙂 Min boks titel “Fyra sätt att överleva i öknen” skriven av Öyvind Ander. Vi fick även prova på olika tesorter som har en härlig arom och smak. En sort köpte prins Charles av England som han dricker till sin frukost. Informationen gick fort och vi mingla runt efter och tog lite bilder innan vi avslutade och vi gav oss iväg. Det ser lovande ut med allt de nya som ska sätta igång för bloggportalen.

Lämna ett svar

Till startsidan