Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

En vårblomma i februari

Japp då var jag tillbaka igen men denna gång ofrivilligt. Teknikstrul som jag kan bli så irriterad på.

Ja ja, nu kan jag skriva igen i alla fall. Idag och igår så var det minusgrader på morgonen som det brukar vara denna årstid men jag är så glad att det varit och är en mild vinter i år. Jag hade inte orkat skotta bort snö pga min hälsa så det är bara tacksamhet från min sida att det är snöfritt.

Soluppgång en vinterdag i februari

Blev förvånad när jag såg en ensam liten tussilago i diket när jag gick till bussen förra veckan. En vår blomma i februari som ska vara den kallaste månaden på året. Den såg ut att frysa lite, stackarn alldeles för tidigt att blomma nu.

Jag gillar inte vintern heller för mina leder börjar värka när det blir kallt, suck Det är så där lagom kul att komma upp i åren där kroppen inte hänger med riktigt som förut. Det blir att planera att kunna flytta utomlands till ett varmare land när jag går i pension.

Har en del tankar om den frågan men får se vilket land det blir och när jag har möjlighet att komma iväg. Längtar redan nu men inte möjligt att göra ännu. Jag måste ha tålamod i den frågan.

Livet annars tuggar på som vanligt med alla mina funderingar och saker jag blir upprörd över ute i samhället. En dokumentär som jag såg förra veckan fick mig att bli helt bestört och undrar hur är vissa män funtade egentligen. Det var om den indiska unga kvinna som blev gruppvåldtagen i flera timmar. Tydligen så är det en vardag för de fattigaste kvinnor i Indien att bli våldtagna. Skriver om det senare.

Ta tillvara på alla stunder som händer dig. Ta inte allt för givet utan uppskatta även de små sakerna i livet som att le mot en person du möter ute i samhället där du får ett leende tillbaka.

 

3 comments / Add your comment below

  1. Thank you a lot for sharing this with all people you
    really realize what you are speaking about! Bookmarked.
    Kindly additionally consult with my web site =). We could have a link exchange agreement among us

Lämna ett svar

Till startsidan