Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Dödsskjutningarna bland de unga kriminella ökar och ingen blir dömd

Livet har alltid nya utmaningar som vi utsätts för vissa får mera andra mindre. Vi hanterar dessa också olika från hur vårt liv varit innan.

Min utbrändhet gör mig mera sårbar för stress och mitt liv har kommit till en uppförsbacke igen. Så nu gäller det att ta en jämn fart uppför och hålla fokus på slutmålet.

Lyssnade på nyheterna i morse där de berättade om att Kalla fakta har tagit upp om dödsskjutningarna i Malmö. Ska titta på programmet senare idag och kommer förmodligen bli upprörd och uppgiven samtidigt.

Sverige är på väg att bli lilla USA som jag sagt en längre tid. Där de har områden som polisen och rättsväsendet inte kan styra eller påverka för de lever som en stat i staten. Rosengården är en av dessa ställen i Sverige där det svenska rättsväsendet inte har makt eller kan styra upp för där har de kriminella tagit över.

De har inte löst mordfall där sedan 2015 tydligen för ingen vill säga något eller vittna. I det området samt liknande så finns rädsla och skräck för de som satt sig på de höga hästarna och vill leka gudar. Där penning gurun styr allt..

Tragiskt att utvecklingen går åt det hållet där politikerna tydligen har missat hela saken och tror de kan hålla en stil med att curla och fokusera på fel saker. Rättsväsendet måste ses över och ändra lagarna för som det är nu så utnyttjar de allt som går för att hålla sina gränser de satt upp. Nästan som vilda västern och laglöst samhälle.

De utnyttjar de yngre för att de får mildare straff och de unga vill visa upp sig och vara lojala. Där de får chans att stiga i hierarkin bland de kriminella där respekt är viktigt för dem. Svårt att komma åt den saken och skapa förändring för vi matas av liknande serier och filmer som också påverkar de unga.

Varför har vi behov att att titta på dessa och fasa över livet de lever. Där vissa verkligen lever mitt uppe i det i livet och mår verkligen skit. En del unga vill inte leva detta liv men var har de för val när de äldre manar på och drar med dem där de har svårt att stå emot trycket.

Tittar på en svensk serie som går nu och som heter Top dog en mycket bra. Där får vi en inblick i hur det kan vara bland de kriminella i Stockholm samt man får se skillnaden på liv till en annan värld i samhället. De som sitter på höga poster med tjocka plånböcker som begår brott också men mera sofistiserat.

Blir lite trött på hur människor beter sig och lever sina liv genom att utnyttja och skapa helvete för andra. Antingen för stort habegär eller för sitt höga nöjes skull där belöningssystemet och bekräftelsebehovet skapar stora problem. Där vissa kan ha adrenalin kicks behovet, beroendehjärnan, krigargenen samt personlighetsdrag med olika bokstavs kombinationer.

Japp en stor knut att knyta upp och behövs göras snart och snabbt annars blir den för hårt knuten och går inte att lösa.

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan