Chanser att förändras är en guppig väg att vandra

Ge livet en chans att komma i fas med allt vi har omkring synligt och osynligt. Det vi inte kan ta in med våra 5 sinnen men finns där ändå.. 

Gårdagen blev sent hem ifrån Stockholm och jag vandrade hem i månskenet från stationen med ett leende på läpparna. Dejten gick bra och var en trevlig upplevelse får se vad det blir av det hela 🙂 

Sov ut ordentligt idag, behöver ladda mer energi inför nästa vecka. Ska på tisdag på ett evenemang i Upplands- Väsby. JT Foxx som tränar och hjälper personer bli bra coacher och talare. Blir nog en intensiv och spännande dag.

Titta på youtube klippet:  Best Motivational Video to Inspire You and Get You Going by JT Foxx. Där stora skådespelare delar med sig av sina erfarenheter av att kämpa för att förändra och gå mot sina drömmar och mål i livet. 

https://youtu.be/jbRpgQfx7rE

Mitt intresse och passion är att hjälpa människor att komma till insikter och ett uppvaknande så att de kan börja skapa sig en ny balanserad tillvaro. Att balansera sin inre och yttre värld relaterar till ett friskare liv i kropp och själ samt en påverkan ut i världen. Det handlar om att komma till insikter om dig själv och dina medmänniskor. Få kunskap om hur du hanterar och förstår dig själv och andra. Vad det är som fått oss och göra de valen vi gjort när vi vandrat längs vägen i livet tills nu.

Behöver vi andlighet i livet? Det jag menar handlar inte om religioner utan om att finna ditt inre och komma till upplysning. Att förstå helheten till alltet vår fantastiska skapelse. Det finns inga gränser i vår kvantfysiska tillvaro vi lever mitt i. Allt är i symbios, det du gör mot andra gör du mot dig själv och tvärt om. Vår energi och frekvens ändras och vi påverkas beroende på vad vi gör och tänker på under dagarna. Människor vi möter, platser vi bor på och arbetar samt besöker. Där av undvik energitjuvar och platser som känns negativa.

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan