Blir Positano min nya adress i framtiden?

Vaknade upp idag också 🙂 och inser att en ny dag börjat åter. Sover rätt tungt nu men det är nog medicinen som jag blir extra trött av. Problemet med min arm är lika så det blir att fortsätta med salvan och hoppas på det bästa.

Igår så såg jag en av mina favoritfilmer på TV kommer inte ihåg namnet på den. Det är en gammal men inte jätte gammal. När jag såg den första gången så var det en kort sekvens från en liten ort vid Italiens kust som heter Positano. Men det räckte för att få mig att bli förtjust i platsen och en önskan om att få flytta dit på gamla dagar.

Sitta och titta varje kväll på solnedgången och lyssna till stadens brus och höra hur de tjattrar italienska med varandra på gator och torg. Älskar det språket för det är så melodiöst och låter romantiskt vad de än säger 🙂

He he är redan upp i åren men kroppen inte med mig så jag får se hur det blir med allt. Vill gärna åka dit för att få uppleva platsen så snart det är möjligt för min ekonomi, hälsa och det där förbaskade virusets framfart.

Lägger ut en video på den underbara italienska gruppen som jag följt sedan de började sin karriär. Tre unga blyga charmiga grabbar som matchades ihop till gruppen Il Volo.

Ska nog börja lära mig mera italienska ifall det bär iväg. Träffade mina första italienare 1979 nere i Monaco och som var vänner med prinsen som då var 21 år och jag strax 20. Prince Albert som är idag fursten av Monaco och gammal, ha ha som mig…

Lämna ett svar

Till startsidan