Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Besväras du av åderbråck?

Sponsrat inlägg i samarbete med adrakliniken.se

Åderbråck – ett vanligt problem

Upp till hälften av alla män & kvinnor uppger att de har problem med åderbråck. Oftast sätter sig åderbråcket på vaderna, i knävecken eller på låren.
Ibland uppstår problemen på ett ben, ibland på båda.

Varför får man åderbråck?

Vanligtvis uppstår ett åderbråck när venerna utsätts för ett för högt tryck. Några anledningar till detta höga tryck är bland annat ålder. När du blir äldre orkar inte blodet pumpas runt på samma sätt som när du var ung.
Trycket ökar även när du har ett arbete som kräver att du är på stående fot under en längre tid. Det ökar även vid motsatsen, om du är stillasittande hela dagen. Något som många idag kan känna igen sig i.
Social Squares

Besvärliga men ofarliga

Åderbråck är oftast ofarliga. Men de kan ändå besvära folk. Till exempel kan du uppleva en känsla av tyngd och tunga ben när du får åderbråck.
Många får också klåda på sina åderbråck eller eksem.
Flera äldre med tunn hud kan tyvärr också få besvärande sår av sina åderbråck.
Majoriteten av de som opererar sina åderbråck gör det dock oftast av estetiska skäl. Något som kan vara minst lika besvärande som klåda.
Hos ådrakliniken kan du få hjälp att behandla dina åderbråck.
åderbråck blir tyvärr aldrig bättre utan kommer alltid att förvärras. De kan spridas och/eller bli tjockare och grövre. Vilket är varken bekvämt eller estetiskt tilltalande.
ådrakliniken har mångårig erfarenhet av att lindra och behandla åderbråck.

det första steget med behandling är att använda sig utav kompressionsstrumpor. Blir det inte bättre så är det bra att kontakta en mottagning omgående.

Ådrakliniken  använder sig av moderna metoder. Åderbråcket stängs genom att kärlets insida värms. Kliniken använder sig av två olika typer av metoder. Antingen med radiofrekvens eller med hjälp av laserljus för att värma kärlet.
ådernät
ådror som är mindre synliga kallas ådernät. Dessa tas bort med virknålsteknik. Det innebär att man sticker små nålar i huden på patienten och man slipper därmed synliga ärr.
denna behandling sker med lokalbedövning och är så skonsam att patienten kan lämna kliniken efter en timme. Då metoden är så skonsam kan patienten lämna kliniken redan efter en timme.diagnostisering av åderbråck och eventuell behandling av åderbråck utförs på kliniken av en erfaren läkare med många års erfarenhet av kärlkirurgi.

boka in ditt besök hos åderkliniken redan idag och få hjälp med dina åderbråck.

Lämna ett svar

Till startsidan