Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Båt utan kapten och roder, vart hamnar vi?

Gårdagens möten tog på mina krafter samt att jag sov inget natten innan. Min ork var i botten så det blev inget inlägg igår.

Min vanliga sväng förbi Waynes Coffee mellan mötena var ett måste. Det ger mig glädje och energi för systrarna är så mysiga och trevliga. Träffade en kvinna där som hade en chiwawa innanför sin jacka och tröja, så söt. Vi hälsade på den lilla hunden som darrade först lite och ville sedan hälsa på oss.

På väg hem så tog jag en Metro som rutin och jag vet att jag nästan alltid får förhöjd puls av irritation, blir så upprörd och berörd av vad som händer i våra samhällen och politikerna gör inget vettigt eller något konkret av problemen. De kommer förmodligen inte ske något förrän det är försent att vända skuta som just nu far omkring utan en bra kapten och roder. 

Visst vi har levt ett tag i Sverige utan regering men det har inte gjort något. Vårt land är än så länge inte ett korrumperat land utan de flesta håller sig inom våra lagar och de oskrivna. Vi är tyvärr på väg mot ett land där vi får liknande händelser som de har i andra länder. Det känns oroande att vi går mot ett sådant samhälle. Alla som bor här ska få känna sig trygga och få en bra tillvaro.

 

Lämna ett svar

Till startsidan