Att vakna upp till en ny sanning, kan vara smärtsamt men viktigt

Härligt nu är det bara 3 dagar kvar innan flyttbilen lämnar den gamla adressen och går mot nya äventyr. Känner mig som flyttfåglarna som kommer för att bygga bo och skapa något nytt i livet.

Jag vill berätta om att jag har många utländska följare på min blogg. De skriver till mig och talar om hur imponerade de är av mitt skrivande och om min mix mellan privata berättelser och utbildande ämnen som jag delar med mig av. Jätte roligt 🙂

Jag ska kanske starta en utländsk blogg där jag skriver på engelska och kan med det nå ännu mera människor. De som hittar mig nu är på grund av mitt namn på bloggen, Time-Magazine.se, precis som tidningen som funnits sedan 1923. 

Tycker inte ni som jag, att det är dags att ryta till så manschettknapparna darrar på gubbarna i de fina korridorerna eller vad tycker ni? Jag vill förmedla att vi behöver alltid ifrågasätta vad som berättas för oss och inte svälja allt med hull och hår. Det som står i tidningar eller sägs på nyheterna är det verkligen sanningen? Nej, vi måste vara kritiska och ifrågasätta. Tro för Guds skull aldrig på skvaller. Ta egna beslut än att bara följa flocken.. fega inte ut stå på dig och välj dina egna beslut. 

Jag vet att alla har inte kapacitet att göra det för olika anledningar men vi som kan vad har vi för ursäkter att blunda och se bort. Vakna upp..

 

Lämna ett svar

Till startsidan