Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Att skapa balans i tillvaron

Idag är en vilodag från alla djupa tankar och funderingar över vår tillvaro och hur den kommer bli framöver för just nu så finns det ingenting jag kan göra. Det är bara att chilla och stanna hemma..

Tog min vanliga lilla runda för frisk luft är viktigt samt att röra på mig. Idag behövde jag stanna bara en gång på min korta tur genom det vackra landskapet där våren närmare sig för varje dag. Det går framåt 🙂 härligt.

Min tid nu går åt till att bygga upp min hälsa och styrka i kroppen för den har fått sig en riktigt hård törn av livet kroppsligt och mentalt. Jag tar en dag i taget och ser de små sakerna livet som jag blir glad av att upptäcka och att göra.

Har börjat sjunga igen och det hörs säkert ut till grannarna för huset är inte så bra isolerat. Mitt röstomfång är starkt också och jag sjunger med mina favoriter så tapeterna rullar snart säkert av från väggen, Ha ha ha

Här är en av mina favoriter, Jennifer Hudson som jag bland annat sjunger till…

Detta klipp får mig att känna en enorm lycka att höra två av mina favoriter, Jennifer Hudson och Tom Jones som har röster få har.

Det gäller att förgylla vardagen med saker som får mig att må bra och finna min inre balans. Jag har mina andra metoder också som jag skriver om i min bok som hjälper mig att fortsätta att utvecklas och som hjälper mig att förändra min tillvaro och liv framöver.

 

1 comment / Add your comment below

  1. Hi there, just became aware of your blog through Google,
    and found that it is truly informative. I am going to watch out
    for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future.
    Numerous people will be benefited from your writing. Cheers!

Lämna ett svar

Till startsidan