Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Att känna tacksamhet och komma fram till insikter om livet kan bli omtumlande men läker våra sår inom oss

En ny sommardag med värme och sol som vi inte varit bortskämda med så mycket i år ännu. Jag tog en kort promenad idag innan det blev för varmt att traska omkring blir eventuellt en ikväll när det blivit svalare. Tog härliga bilder på blommorna som fick mig att känna glädje över att kunna se och känna doften av. Älskar pioneer 🙂

På måndag så är det solståndet och ljuset vänder åter till den mörkare årstiden så det gäller att njuta och känna in det härliga vädret. Nästa helg så är det midsommarhelg med dans kring stången med små grodorna osv. Firar inte den helgen något speciellt heller för jag tappat allt intresse för högtider och traditioner. Vill göra som jag själv vill och inte bara följa massan som zombies.. Jag gör mina egna val och det känns bra.

Det bor en rebell inom mig och jag har alltid gått emot det jag kan i livet. Vissa saker måste bara göras för att livet ska bli lite enklare och när man har ansvar för barn som växer upp. Men annars så går jag mot normerna och lever mitt liv som jag känner inom mig är rätt.

Det har dock inte alltid varit så utan kom efter jag brakade in i väggen och började min personliga utveckling där insikt efter insikt kom med många tårar och tandagnissel.

Jag känner en stor tacksamhet till allt jag fått uppleva och alla jag mött i livet. Det jobbiga och det fantastiska har format mig att bli den person jag är idag. De som kände mig förr skulle se min förändring som är till det bättre för mig och mina medmänniskor omkring mig.

Lämna ett svar

Till startsidan