Att hitta balans mitt ibland flyttlådor och en stor trötthet

Idag så blir det mera packa av i den takt som min kropp orkar med att göra. Tar lite då och då så kommer det att fungera bra.

Var över en sväng igår med lite saker och satte mig en stund utanför huset i solen och njöt av stunden. Ville inte gå tillbaka till det andra huset men måste ju fortfarande vara kvar några dagar.

Det känns lite upp och ned  inom mig i flera frågor just nu men det blir säkert bättre när jag kommit på plats och allt rullar på. Försöker att meditera och yoga lite för att få mig i balans men mitt blodvärde kommer ta tid att få upp.

Text från min pågående bok nedan om meditation…

**************

Det är en bra metod för att utvecklas och bli balanserad samt mer glädjefylld och positiv. Vid meditation utvecklas hjärncentrat och skapar en mer positiv livssyn, stärker immunförsvaret och håller oss mer friska. Det påverkar inte bara för stunden utan håller i sig i dagar upp till veckor. Det skapar nya nervkontakter i hjärnan så vi börjar tänka mer positivt och som dämpar rädsla och aggressioner.

 

Lämna ett svar

Till startsidan