Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Att bara chilla kan vara svårt

Igår var min plan för dagen att ta det lugnt och bara chilla… Men jag har liksom svårt med det så när jag gick upp i morse så kliade det i fingrarna att göra något. Så fort min ork bara blir lite bättre så ska jag fixa med något.

En promenad blev det för hälsan och en vila på den vanliga stenen med ansiktet riktat mot solen, Nice 🙂 En traktor åkte fram och tillbaka bortom åkern på grusvägen för att förflytta stora nedsågade träd till en samlingsplats de skapat. Ny ved för nästa säsong tror jag som de kan sälja dyrt eller bara för eget bruk.

Det blir en fika ute idag för det är bra och få lite mera frisk luft om det inte blåser för mycket på min favoritplats utanför huset. Jag är tacksam att jag bor på landet nu med egen tomt under denna virus tid.

Ska fortsätta nu med mitt skrivande sedan en fika och efter det mera skrivande eller så löser jag bara korsord som jag älskar att göra. Hjärnan måste få sitt på många sätt för den behöver anstränga sig som ett gympapass också för att hålla sig alert livet ut.  Jag behöver många input under en dag som jag brukar säga för annars blir jag så uttråkad fort men då inte en massa trams utan vettiga saker. Jag filosoferar mycket och min hjärna får då gå på högvarv när jag tänjer på gränserna till allt i livet.

Önskar alla en fortsatt härlig söndag

3 comments / Add your comment below

  1. Good V I should definitely pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all tabs and related information ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, website theme . a tones way for your client to communicate. Excellent task..

  2. What i don’t understood is in fact how you are no longer actually much more well-liked than you might be now. You are very intelligent. You recognize therefore considerably in relation to this matter, made me individually believe it from numerous various angles. Its like men and women don’t seem to be interested until it is something to do with Woman gaga! Your personal stuffs excellent. At all times care for it up!

Lämna ett svar

Till startsidan