Att andas rätt skapar nya möjligheter i livet

Vaknade tidigt och försökte sova vidare men gick rätt dåligt så det blev frukost och min stund för att finna balans och lugn inom mig först. Jag gör det typ 3 gånger per dag för att hitta tillbaka till min inre kraft.

Jag kanske ska utöka det nu när jag behöver extra för att bygga upp mig igen så jag kommer på banan och kan känna mig pigg igen. Det är mycket som händer i min biologiska kropp där mitt jag (min energi) väntar tålmodigt denna gång på att det ska ske. Har alltid ställt hårda krav på kroppen och den strejkar nu..

Att andas rätt är viktigt för att helas och utvecklas. Många förstår inte hur viktigt andningen är utan bara kör på och tar för givet att andas gör vi liksom bara. Det första vi gör när vi föds är att dra in det första andetaget och när vi dör så är det sista vi gör. Andas ut och detta liv är slut för denna gång.

Att andas med magen är viktig för då dras diafragman ner i buken och lungorna får mera plats och kan med det ta in mera syre. En bra andning gör så vi mår bättre biologiskt och psykiskt. För hela kroppen ner till molekylär nivå behöver gått om syre. Bra syresättning är som en skönhetsbehandling för hela kroppen.

Illustration of a cute lung and diaphragm

Tänk på din andning och börja njuta av bättre förutsättningar i dit liv.

 

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan