Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Är vi på väg mot en värld som kommer skaka om oss rejält på flera plan för allt vi gjort och gör just nu?

Går världen mot stora förändringar som vi skapat av alla våra beteenden?

Måndagen går mot sitt slut och en ny vecka har startat där sommarens sista dagar enligt almanackan tar slut. Men det känns redan som hösten startat och det blev tidigt i år.

Tyvärr så har min mage börjat krångla igen och tabletterna gör mig så trött och hjälper inte fullt ut. Det blir kanske tyvärr en ny sväng till sjukhuset för att få blod om det inte bromsas in.

Det är den 8 gången som detta händer mig sedan februari 2018 som jag berättat om förut för er. 19 påsar blod har jag tagit emot sedan dess, suck.. Tacksamhet till alla blodgivare annars har jag inte funnits kvar här på jorden.

Ute i världen och på hemmaplan i Sverige så är det mycket som händer och är omtumlande för alla människor. Det kommer bli mera framöver både naturkatastrofer, oroligheter i länder och större politiska saker.

Jag har alltid funderat på… när kommer skapelsen slå tillbaka på allt vi gör och gjort. Vi utarmar, smutsar ner och gör stora förändringar i naturen samt leker “Gud” med att gå in och ändra ned till genetik. Både för naturen, djuren och mänskligheten.

När moder jord slår tillbaka har vi inte mycket att säga till om… När ska de som sitter på makten som kör över allt och alla ta sitt ansvar? Har de en B planet att fly till när det brakar löst full ut om inget görs?

Eller kör de på och avslutar med typ flaggan i topp för de tycker att de har all rätt att agera som de gör? För de kommer ändå dö och struntar i att de lämnar en planet till alla generationer efter i ett enda stort kaos.

Skärpning ledare i världen börja ta ert förbaskade ansvar och kliv ur sandlådan. Vår planet och vårt liv tillsammans på jorden är inget Monopol Spel där ni vill vinna till vilket pris som helst. Inse vad som behöver göras och börja agera..

Lämna ett svar

Till startsidan