Är vi energivarelser?

Lite om kvantfysik idag 🙂 älskar detta ämne för det förklarar så många frågor.

Vi är energivarelser som är ett med allt för det finns inga gränser. Vi består av samma ämnen som universum och vår jord som tex syre, kol, väte, kväve, fosfor, kalcium, magnesium samt många andra ämnen. Med det vill jag säga vi är skapta av samma ämne och med det inse att vi är skapta från samma källa. 

Allt i vår tillvaro är en enda stor energisoppa av atomer, subatomära partiklar som vibrerar i olika herz antingen som partiklar eller vågor. Allt är som ett enda stort energi nätverk där alla har en viktig plats. Det vi gör mot oss själva skapar vi för andra och det vi gör mot andra ger vi oss själva. Det är attraktionslagen 🙂

Se er som en viktig pusselbit i det stora hela. Alla har en viktig plats, om ni lämnar in tidigare än menat så blir det en pusselbit som saknas och helheten rubbas.  

James Oschman som är cellbiolog biofysiker och pionjär inom energimedicin och är en av de få som utforskat basen för energimedicin liksom akupunktur och shiatsu. Det handlar om en vetenskaplig modell av människan som baseras på kvantfysik.

Vår kropp behöver börja ses som informationsstruktur snarare än en maskin. Inom kvantfysiken existerar allt, till minsta partikel i form av både materia och frekvenser och då även vår kropp. Forskare inom kvantfysik introducerar tankegångar om att man behöver komplettera den fysiska och biokemiska modellen i den medicinska tradition med en nivå som är mer subtil än cellnivå, där man kommer in i kvantfysik. Oscman strävar efter att visa på att energimedicin inte är vidskepelse utan naturvetenskap.

1 comment / Add your comment below

  1. Great blog you have here but I was curious if you
    knew of any message boards that cover the same topics discussed here?

    I’d really love to be a part of community where I can get feed-back from other experienced individuals that share the same interest.

    If you have any suggestions, please let me know. Thanks a lot!

Lämna ett svar

Till startsidan