Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Är kriminalitet ett val eller utsatthet från äldre som ger dåligt inflytande?

Jaha så var det helg igen och vädret gör sig påmind om var vi är i almanackan. Höst alltså och idag är det bara två månader kvar till julafton, suck..

Livet allmänt just nu i världen är oroligt samt här hemma i Sverige inom flera områden..

Elever som hotar lärare med cykelkedja och visar ingen respekt mot äldre eller myndighetspersoner. De unga har tappat totalt fotfästet. Hur i hel skotta tror de att deras liv kommer bli? Kriminella där det slutar med ungdomsanstalt, fängelse eller en ung död..

De unga männen behöver förebilder och få respekt för myndighetspersoner. Just nu så är de så curlade och det ställs inga krav på dem eller bra support för dem. Samhället har tappat dessa unga män mellan stolarna och nu kommer resultatet.

De unga männen utnyttjas av de äldre för att de unga får lägre straff och de unga vill ha adrenalin kickar och tjäna snabba stora pengar och känna att de får respekt inom den kriminella världen. De är fast i en kulturell sammanhållning där våld och hot är vardag för dem. Tragiskt att unga män inte värderar sig och sitt liv högre.

Våra hjärnor är inte färdigutvecklade förrän vi är ca 25 år där vi först förstår fullt ut om vad handling till konsekvens blir. Där vissa aldrig får ordning på tänkandet pga genetik, beteendemönster och ibland någon personlighetsstörning. Där behövs det extra uppbackning i tidig ålder för att de ska orka finna en mening och få ordning på livet. Där de vuxna i deras närhet inte är alltid det bästa vår dem..

Ungdomarna med utländsk bakgrund har det extra struligt för de kan känna att de har ett ben i den svenska kulturen samt ett kvar i det hemland de kommer ifrån eller föräldrarnas fostran som är kvar i hur de levde ifrån den tiden. De unga har mera respekt för sin far speciellt än poliser/myndighetspersoner.

Politikerna har tappat allt för de fattar inte vad det hela handlar om och de vet inte hur de ska fixa till problemen. Det kokar här hemma och ute i världen så jag undrar hur i sjutton kommer det bli framöver..

En del saker vet jag för jag är en person som kan se in i framtiden som inte är roligt alla gånger…

Ta hand om er var ni än befinner er eller gör i livet just nu.

Lämna ett svar

Till startsidan