Är du redo för kärlek`?

Detta inlägg är ett sponsrat samarbete

Kärleken kommer och kärleken går, ingen kan tyda dess lagar. Men dej vill jag följa i vinter och vår och alla min levnads dagar.
Mitt hjärta är ditt, ditt hjärta är mitt och aldrig jag lämnar det åter. Min lycka är din, din lycka är min och gråten är min när du gråter. Kärleken är så förunderligt stark, kuvas av intet i världen. Rosor slår ut ur den hårdaste mark som sol över mörka gärden. Mitt hjärta är ditt, ditt hjärta är mitt och aldrig jag lämnar det åter. Min lycka är din, din lycka är min och gråten är min när du gråter. – Nils Ferlin

Är det inte vackert? Ord om kärlek. Någonting som vi alla bör få uppleva på ett eller annat sätt. Om du hör till en av dem som känner att du saknar att ha någon att dela glädje och sorg med så tycker jag att du ska bege dig in på nätdejtingtips.se och skapa en profil på minst en av dejtingsajterna som finns med. 

 

På nätdejtingtips.se hittar du inte bara de mest populära nätdejtingsidorna utan du hittar också en dejtingguide som är till för att du ska kunna lyckas så bra som möjligt nu när du har tagit klivet och kastat dig ut för att träffa någon. 

De fem bästa tipsen är:

 1. Skäms inte!
  Skäms inte för att du söker kärleken, kärlek är bland det vackraste vi har. Det är ingenting att skämmas för att du söker den på internet som en modern människa!
 2. Visa dig själv.
  Att försöka hitta någon utan att ha ens en profilbild kan vara betydligt lättare sagt än gjort. Om du inte känner dig bekväm framför kameran så finns det många sätt att fastna på bild. Du behöver inte ta en selfie och stirra rakt in i kameran. Det går alldeles utmärkt med en bild på dig när du tittar ner på en katt som gör något kul, eller när du tittar åt sidan på en vacker solnedgång.
 3. Ha inte för höga krav på utseendet
  Gå på kemin och insidan. Via nätdejting har ni verkligen möjligheten att lära känna varandra på djupet. Hade du tänkt dig “tall, dark and handsome” men fastnade med “ljus, kort och lat”? Ja det är ju inte hela världen. Ljus, kort och lat må vara mannen eller kvinnan i ditt liv medan den andra är en fantasi.
 4. Var ärlig
  Det är ingen idé att hitta på saker som dig själv, lögner (även om de är små) gör aldrig någon glad. Var ärlig.
 5. Planera inte en helkväll
  Första dejten behöver inte pågå i timmar. Det räcker fint med en snabb fika på stan. Ni kommer ändå vara så nervösa inför dejten att deodoranten bara kommer hålla i någon timme.

Lämna ett svar