Använd dagen väl och njut av alla stunder, även de små

Somnade sent typ vid 4 tiden på morgonen och vaknade vid 09:30 för då tyckte min kropp att nu har du sovit färdigt, suck

Det är bara att gå upp och göra dagen och vädret kommer vara fint hela helgen. Så det är bara att njuta och lapa lite sol för dessa d vitaminer. Ladda på inför den mörka och kalla årstiden som vi går mot nu med stormsteg. Tiden går alldeles för fort.

Idag ska jag åka in till Stockholm min hemstad för jag är en riktig Stockholms tjej som hamnat lite väl norr ut nu men som sagt jag trivs i Uppsala. Jag ska träffa en vän och blir kvar inne över natten för mina bussar hem går inte så ofta,typ den sista går klockan 22:05 och det är inte så roligt om man vill ut och festa.

Det är alltid roligt att återkomma och känna pulsen från storstaden men den är inte så stor om vi jämför med andra städer som typ en av mina favoriter som är Istanbul.

Saknar Istanbul med den internationella känsla och få känna historiens vingslag som flyger över staden med en härlig vind.Där bor det mera människor än vi har i hela vårt avlånga land Sverige. I Istanbul är det 15 miljoner och i Sverige är vi strax över 10 miljoner vår folkmängd ökar snabbt med alla som kommer hit till vårt land.

Istanbul har en lång historia och hette först Konstantinopel och fick sitt namn efter den romerska kejsaren Konstantin som levde under 300 talet och som accepterade och inplanterade den kristna religion som statsreligion och med det blev en av dem som färgat religionen i många frågor. Även hans mamma Helena var med och tyckte till och tog viktiga beslut.

Nu ska jag börja fixa mig för att senare åka mot huvudstaden och önskar alla en underbar dag och helg. Boosta er med mycket kärlek till er själva 🙂

Lämna ett svar

Till startsidan