Alla hjärtans dag och jag ger mig massor av kärlek och goda tankar till alla medmänniskor

Valentin day

Halv solig Valentin dag och det blev en promenad med härlig dansant musik i headsetet som satte ett leende på läpparna och ett spritt i benen. Saknar att dansa så mycket och snart förhoppningsvis så orkar jag göra det mera. Om det inte blir ett bakslag åter igen snart, suck

Denna vecka

Den här veckan som kommer blir lite jobbig för jag ska vara vittne i en rättegång och ser verkligen inte fram emot det. Det handlar om olaga hot som jag blev vittne till för två år sedan.. Kommer nog att vara helt slut efter den dagen för mina stresshormoner kommer stiga och min kropp har svårt att klara av den stressen.

Min äldsta son

Min äldsta son fyller år nästa vecka och då är det 33 år sedan jag blev mamma. Vart tog den tiden vägen? Att bli förälder är en av de största utmaningarna vi tar på oss i livet. Vi behöver skapa en trygg och kärleksfull tillvaro för de små liven,, Men om vi inte är trygga i oss själva och ingen kärlek inom oss för vi stängt vårt hjärta pga att vi inte mäktade med smärtan från att inte vara ett älskat barn. Om du inte har kärlek inom dig hur kan du då ge kärlek?

Kärlek ej till salu

Kärlek är inte att köpa allt barnet pekar på eller att vi kompenserar för det vi inte fick eller inte fick göra som vi ger våra barn. Många gör allt för att barnen ska vara glada och slippa typ motgångar (curlingföräldrar) som då ger en felaktig bild på vad livet är egentligen.

Livet är en roller coaster för vi möter motgångar, bakslag men också helt underbara stunder. Det är livet 🙂 om vi alltid har det toppen hur kan vi då uppskatta och förstå de fantastiska stunderna som kommer. Om en offerkofta fastnat på så kan vi inte ta in livet och uppfattar livet i gråa toner. Livet är inte i svart eller vitt utan hela den färgsprakande färgkartan och med den insikten så lever vi och inte bara existerar.

Livet är en gåva och den viktigaste delen i livet är din kärlek till dig själv. Behandla dig väl och strunta i vad alla säger omkring dig. Stanna upp och lyssna för du har alla svaren inom dig så ta dig tid till att lyssna.

Önskar alla en trevlig Alla hjärtans dag vem ni än är eller befinner er. Titta dig i spegeln och säg till dig själv. Jag älskar dig av hela mitt hjärta

För mig så är denna dag inte bara för partners utan mellan alla medmänniskor men mest till dig själv…

Lämna ett svar

Till startsidan