AI som används till att skapa deepfake videos

Vaknar tidigt på morgonen nu senaste tiden även fast jag tar mina sovpiller. Kroppen börjar bli van får nog göra ett uppehåll nu ett tag och sova dåligt och göra något kreativt av den tiden när jag inte kan sova.

Ett ny utveckling inom AI, deepfake program en ny app som alla kan typ använda lätt nu. Där det går att göra videos där du kan sätta ditt ansikte på någon kändis kropp. Det värsta är väl om ditt ansikte hamnar med i en porrvideo eller i något annat sammanhang där du verkligen inte varit.

Nu så kan övervakningskameror inte vara till någon nytta framöver för de kan manipuleras. Det är lite skrämmande hur de kan användas i dåligt syfte men naturligtvis finns det positiva områden också för denna möjlighet. Men med denna möjlighet.. TRO INTE PÅ ALLT NI SER I ERA FLÖDEN PÅ ALLA APPAR NI HAR SAMT NYHETER. Var kritiska och agera inte impulsivt och skriv negativa inlägg och skapa massa hat och dumheter på något som är bara påhittat. OBS låt er inte bli styrda av de som vill skapa kaos för oss…

Såg dokumentär igår om mera AI i framtiden där en av mina favoriter gjorde ett uttalande och det är fysikern Michio Kaku som forskar i “sträng teorin” kvant fysik. Jag har läst några av hans böcker och skrivit tidigare om honom på bloggen om hans framtidsteorier som de pratade om nu. Skriver mera om det imorgon.

Ikväll ska jag gå på en seans och se vad det ger.. Är mycket kritisk för jag är själv en person som tar in energier som inte andra uppfattar och det finns många som är ute och cyklar i denna fråga. Kommer åter imorgon att berätta om hur det var.. Förväntansfull inför kvällen…

Lämna ett svar

Till startsidan