Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Fredag och livet utsätter oss för prövningar och underbara upplevelser 

En ny månad och sommar där vi äntligen fått solsken och värme. Njuter av det i fulla drag. I helgen satt jag för länge i solen så nästippen blev lite bränd.

Jag har flyttat in nu på ett nytt boende som ligger lantligt med naturen inpå husknuten. Härligt att få bo så under sommarmånaderna så får jag se hur det blir framöver när jag tar ut min pension i höst. Har en del planer 🙂

Vet inte vart det bär iväg för det beror mycket på min hälsa så framtiden får komma med det som kommer in i mitt liv just nu. Tar en dag i taget..

Det är mycket som pågår och händer i Sverige och ute i världen som jag funderar mycket på och undrar hur allt kommer gå för de unga som blir kvar när jag lämnar planet. Jag behöver inte oroa mig utan chillar men jag blir i alla fall upprörd över allt som händer.

Fredagskväll 🙂 solen skiner och gjort hela dagen. Jag har chillat hela dagen och kommer ta en lugn kväll med mys 🙂

En stor kram till alla där ute vart ni än befinner och gör i livet. Vi är alla medresenärer på planet Tellus som vi behöver ta hand om bättre än vi gör idag. Jag vill så gärna att de som kommer efter mig i evolutionen ska få ett bra liv.

Njut av varje dag och var tacksam för vart du är i livet just med motgångar och medgångar för allt vi upplever är lärdomar och vi utvecklas i vår personliga utveckling. När något är jobbigt och vi tror aldrig att vi ska återhämta oss men vi gör det för vi är starkare än vi tror.

 

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan