Okategoriserade

Att rita får mig att orka och balansera mitt liv nu

Att skapa något får mig att orka med min tillvaro just nu

Nu har det redan blivit augusti och den sista sommarmånaden och mitt hjärta känns tungt. För min plan var att bygga upp min hälsa under sommaren. Men det har gått åt andra hållet, suck Jag kämpar varje dag med smärtor från det skadade revbenet och bältrosen.. Mitt magproblem har dragit igång igen också. Så min ork sjunker varje dag nu. Ska till läkaren nu i augusti för kontroll för mitt hb och järnnivåer som troligt har sjunkit till dess, sedan jag var där sist…

Jag funderar på varför allt händer nu?? Vet att livet är som en roller coaster och vi får våra utmaningar. Men just nu så känns det tufft när jag inte har ork att gå mina promenader som jag behöver för att få må bra både fysiskt och mentalt. Rörelse är viktigt för ett bättre välmående.

Jag behöver hålla mig borta också från andra personer för mitt immunförsvar är lågt. Vill inte få något mera just nu. För då brakar jag kroppsligt och mentalt…

För att inte må sämre så försöker jag göra saker som får mig att må bra när jag har ork. Jag läser böcker, löser korsord, skriver på olika texter, funderar över globala frågor, mediterar och har börjat rita igen. Tänker köpa mera material när jag orkar åka till en affär. Pastellkritor och specialpappret för dessa kritor. Jag målade mycket med detta under mina 20+ år i livet samt några på 90-talet. Tyvärr så har jag inga kvar för jag har kastat allt. Vissa gav jag bort och de har kanske några kvar.

Här är två alster som jag gjort nu och håller på med ett tredje men inte riktigt klar ännu..