Okategoriserade

Ska vår sexdrift få styra världen??? Där många oönskade barn får leva ett utsatt liv med döden som insatts för att få mat för dagen osv…

Ska det verkligen behövas födas barn som inte är önskade och som kastas typ till vargarna.

En liknelse där vargarna är män som vill ha en stark sexstund och utnyttjar dessa sårbara unga barn pojke som flicka…

Imorgon så är det midsommarafton där vi i Sverige firar den med sång och dans kring en midsommarstång. Där en del vill mena på att vi firar ståndet… och fertilitet. De ser stången som en fallo där ringarna som hänger ned från stången är typ kulorna….

Vi firade denna högtid för att det är typ omkring den ljusaste dagen på året. Det är den 21 juni som är den dagen enligt almanackan. Där ljuset vänder åter den 22 juni till en mörkare tid igen..

Tillbaka i tiden blev många barn tillverkade på en loge någonstans i vårt land.. Efter dans och festande så försvann det logiska, förnuftiga och att vara försiktiga med att bli med barn. På den tiden var det en skam att bli med barn utom äktenskapet och barnen fick lida för de kallades oäktingar. De behandlades på ett ovärdigt sätt i samhället tillbaka i tiden i Sverige…

Tack och lov så har den gamla mossiga synen gått om intet och ett modernare samhälle fötts. De unga kvinnorna får hjälp i vårt land och kan välja abort. En kvinnans rätt till sin egen kropp är viktigt men ska inte användas som ett preventivmedel. Utan en sista utväg när det inte finns en annan lösning osv… Idag så finns det dagen efter piller… använd det när ni haft oskyddad sex.

Men det är inte bara ofrivillig graviditet utan många olika könssjukdomar som vi kan få som florerar omkring… Använd kondom och njut av stunden… Ja ja jag vet att det inte blir samma känsla men vi behöver ta ett ansvar för oss själva och andra…

Jag oroas för att det börjar bli oroligheter i en del länder där de vill begränsa aborträtten.. De tycker typ att alla har rätt till livet.. Men ska barn behövas födas oönskade? Leva i fattigdom ute på gator där de blir utnyttjade till fullo av mörka beteenden som en del bär inom sig. För de vill få en tillfällig njutning. Fy sjutton alltså…..

Vad är kristligt eller en annan tro som säger nej till abort…… Ska barn behöva växa upp på gatan där de kämpar för överlevnad. Där många går en tidig död till mötes?? Därför några människor fick ett stort sug av att få en orgasm och utlösning för stunden.. En het stund eller typ bara som en snabbis i en mörk gränd eller på ett nedsjunket hotell. Där ute i världen……

Vem saknar ett barn från gatan som för natten typ sover på en kartongbit ute på en trottoar??? Där hungern sliter sönder deras små kroppar som de dämpar med olika ämnen för att mäkta med livet..

Många tycker typ att vi borde ta vårt ansvar och inte bete oss så men… Mänskligheten är en orolig samling med olika problem och avvikande sexbeteenden.. Men ska verkligen oönskade barn få den bördan på sina axlar och dö på grund av de vuxna inte tog sitt ansvar??

Jag tycker att vi behöver vakna upp och inse våra beteenden som vi har haft under en längre tid och som accelererar och vi gör mera och mera sjuka saker. Sexet blir som en drog som många har fallit in under och har svårt att ta sig ur själva..

Varför finns sex överhuvudtaget?? Som jag skrivit om tidigare så handlar det om en av våra starka instinkter för vår överlevnad på jorden… Nu har vi liksom med mycket annat skapat ett måste och ibland tvångssyndrom i den frågan… Där det sker olyckor vid extrema avvikelser där de mister livet i en dödlig sexstund för att få en extra kick.. De behöver höja ribban efter ett tag precis som med droger. För att få kicken som sitter i hjärnan och inte i genitalierna…

Sex är inget syndigt och ett måste att det bara kan ske i äktenskap. Vi behöver ta ett ansvar och inte använda det som vi gjort tillbaka i tiden och som vi gör i dagsläge. Världen styrs ibland med dicken… Männen påverkas så mycket av sitt sexuella liv och det utnyttjas inom många områden där pengar flödar och som även används i krig för att skrämmas och försvaga fienden osv.. Där både kvinnor/flickor och män/pojkar får fara illa..

Ska vi tillåta att livet fokuseras och påverkas av våra kön och orgasmer eller med vårt intellekt? Där vi inte drivs av det sexuella livet som är en basfunktion för överlevnad av vår mänsklighet på jorden…

Vi har alla ett val… Vad väljer du??