Okategoriserade

Jag skäms över att vara svensk, EM i sex i Sverige… men va f…n alltså

Sex är väl ingen j…la sport som ska avgöras på vilka som orkar mest eller har flest olika ställningar osv…..

Nu har jag blivit ännu mera arg och uppgiven när det kommer till hur vi hanterar våra sexliv på jorden. Det har gått så långt att jag skäms över att vara svensk med hur vi lever det öppna sexlivet över alla gränser.

Hörde på TV 4 att det har pågått ett EM i sex i Sverige, Jönköping?????? Sex är väl ingen j…la sport?????????? Jag som kvinna tar illa vid mig för hur de i andra länder ser på oss kvinnor i Sverige. Jag har varit med om när chartern drog igång i världen. Där man som svensk kvinna fick höra att vi alltid typ var villiga till sex för ett äventyr osv…. Det är priset för att vi kvinnor har ett fritt liv att välja att ha sex utan äktenskap osv samt tillåtet från 15 års ålder. Där vissa startar även tidigare tjejer som killar..

Men är vi verkligen mogna att ta viktiga beslut om våra kroppar osv i denna tidiga ålder. Mitt svar är NEJ. Vår hjärna mognar långsamt och den är typ först klar vid ca 25 års ålder, då från handling till konsekvens. Där många unga blir utnyttjade av äldre som inte kan hålla sina fingrar eller sin batong borta.

Ska verkligen våra liv styras av att vi vill ha denna kick??? För det är som en drog där vi behöver höja ribban för att få känslan åter igen. Känslan sitter i hjärnan och ger en hisnande kick som vi vill uppleva om och om igen… Alltså alla där ute… det är som en drog… Orgasmen sätter igång en kemisk reaktion i hjärnan osv… könet är bara liksom redskapet för att få uppleva kicken….

Varför har vi en sexdrift från början och då menar jag från evolutionen??? Det är för som med djuren som sköter detta mycket bättre är att vi ska föröka oss. De enda djuren som lever som vi gör när det kommer till vårt sexliv och utnyttjande i en grupp är schimpanserna som vi har liknande dna med upp till 99%…

Det är för att vi ska föröka oss och bli flera människor och inte dö ut på planeten jorden.. Men nu med hur vi lever så kommer det verkligen bli problem i framtiden. Vi har redan många könssjukdomar och vissa är verkligen otrevliga och vi blir inte av med dem. Där vissa virus skapar cancer längre fram i våra liv. Med vårt leverne nu så får vi det i alla hålutrymmen som vagina, anus och i munhålan och halsen…

Samtidigt så blir samspelet mellan alla olika typer av sexäventyr mera och mera hårdare och vart tar det vägen? Ska vi verkligen utnyttja varandra för vårt eget behov och skada andra för vår egen vinning. Jag blir upprörd och orolig för de framtida generationerna.

Jag själv börjar fundera på att börja leva ett celibat liv.. men är inte redo ännu. Men jag bestämmer över min kropp och vad jag vill uppleva. Ingen ska utnyttja mig mera som tyvärr har hänt i mitt liv tidigare för jag ville ha äventyr och roligt just då…..

Man blir liksom lite klokare med åren och väljer mina äventyr efter vad jag kan tänka mig göra. Ta hand om er där ute och låt ingen utnyttja dig… eller utnyttja ingen annan för ditt eget behov..