Okategoriserade

Samtycke till sex är viktigt…. Ta ansvar för din egen läggning och utnyttja ingen och verkligen inga barn som inte kan värja sig :)

Samtycke till sex är viktigt och gäller alla åldrar där små barn inte kan hävda sig och får leva med den smärta hela sina liv.

Idag så vill jag ta upp ett ämne som får mitt humör att kännas molnigt och tungt där åskan dundrar på så att huvudet känns som det ska sprängas. Där jag känner hur mitt morrande av ilska fastnar i halsen.

Den första är om en man som utnyttjat över 200 män som drogats och våldtagits…….

Såg en dokumentär i förrgår sent på kvällen när jag inte kunde somna och borde inte gjort det för jag brukar bli upprörd och uppgiven när jag hör om saker inom dessa områden. När kvinnor eller män far illa på grund av att andra ska få en sexuell njutning för stunden. Förresten det är två saker jag kommer ta upp som upprört mitt lugn och jag vill skrika av ilska över min känsla..

Det första är en dokumentär som handlar om en homosexuell man “Sinaga” som drogar heterosexuella män som han våldtar och förödmjukar. Det mest vidriga var att han spelade in allt för att spara och njuta av det senare också. Han tog även saker ifrån dem som en souvenir.

Antalet som troligen är flera än vad de kommit fram till genom alla filmer som de hittade i hans lägenhet. Över 200 män som inte rapporterat att de blivit utnyttjade utan skäms och ibland så visste de inte om vad som hänt för de blev drogade av våldtäktsdrogen. Denna man kommer från Indonesien och flydde från sitt land för att där är det inte tillåtet av vara homosexuell. Han kom till England och Manchester där alla lever fritt och kan vara sig själva. Varför gjorde han dessa saker??? Han ser trevlig ut och alla tyckte att han var sympatisk…

Männen litade på honom när de följde med honom hem… Varför gjorde han dessa saker när han äntligen kom till en plats där han kunde leva ett liv som kändes rätt för honom.. Varför skada andra män när han äntligen kunde leva ett bättre liv???

Jag har en tanke att det kan vara för han vill straffa heteromän för att de nekade och förödmjukade hans liv som homosexuell i sitt land??? Det framkommer inget i dokumentären varför han väljer ett destruktiv liv när han äntligen är fri att leva sitt liv utan fördomar osv.. så sorgligt för alla inblandade…

När det gäller den andra saken som gör mig ännu mera upprörd är när katolska präster utnyttjar unga pojkar som verkligen är unga… Där vatikanen blundar för problemet..

Den andra var en film om en katolsk präst som förgripit sig på unga pojkar i över 30 år och där Vatikanen visste om problemet.. Men gjorde ingenting…. Avskyvärt,,, grrrrrr Vatikanen har anställt en egen advokat för att det är ett stort problem i deras ämbete. De lever i ett gammalt system där prästerna ska leva i celibat.. Vilken man klarar det??? den biologiska kraften styr oss människor och vi har fått sexdriften för mänsklighetens överlevnad. Men vi behöver ta ansvar för vår egen drift…

Dessa unga pojkar som utnyttjas för deras höga nöjes skull gör mig så upprörd och äcklad.. Det finns flera unga män som säljer sina kroppar än kvinnor… Vet ni om det???

Men vem skriker ut om detta till media och arrangerar något för dessa sårade själar som ska försöka leva ett normalt liv efter dessa upplevelser. De söker inte efter hjälp eller vill ens prata om det utan de skäms och vill bara glömma. Men det går inte för det finns där inom dem och det kommer ut med destruktiva beteenden. Där ibland deras partner för ta emot skit som verkligen inte ska behöva detta…

När det händer inom religiösa samfund så är det mera avskyvärt för de utnyttjar sin position….

Prästerna utnyttjar sin position som heliga män. Där föräldrar litar på dessa “heliga män” vilken religon det än är. De unga pojkarna vågar inte anklaga dessa för de vidriga utövande de utsätts för. I filmens berättelse så börjar en av männen som blivit utnyttjad att starta en grupp när han får se i en tidning att prästen fortfarande hanterade unga pojkar för kyrkan. Han hör av sig till kyrkan som vill vifta bort allt och tycker typ att låt det vara och gå vidare.. Gruppen går till polisen för en anmälan för hjälp och det börjas en utredning där det framkommer många skadade män från prästens egoistiska leverne. Där det säkert finns ett mörkertal för alla vill inte berätta om att de blivit utsatta av denna ”Djävul i prästkappa” Det hela slutar med att prästen blir uppsagd och den ansvariga och jag kommer inte ihåg hans titel. Han fick sex månaders villkorlig dom….

Men alla dessa män som skadats som unga pojkar får leva med denna smärta där vissa hade tagit livet av sig för de orkade inte leva med denna smärta som rev sönder dem inombords. Där vissa lever med ett stängt och förhårdnat hjärta där de försöker leva ett normalt liv. Deras sexliv blir inte normalt utan troligt ett avancerat och avvikande beteende för de har kanske fått problem med vart de själva står i sin sexuella läggning… För när de blir utnyttjade så reagerar kroppen vid beröring och de kan få stånd mot deras egen vilja.. Mannens funktion är att de kan få erektion av väldigt lite när de är unga och vissa även långt upp i åren….

Jag är inte en man men kan tänka mig hur det kan vara för jag har läst på hur kroppen fungerar samt pratat med många män om deras upplevelser. En man sa att han fick stånd av att åka över fartgupp på vägen… en annan fick stånd i unga år av att bara se en sadel på en damcykel… hmmmm Det jag vill säga med det är att de unga pojkarna kan bli förvirrade när de inte förstår sina kroppar och ingen att prata med om sina upplevelser..

Det vi behöver när det kommer till att kvinnor blir utnyttjade och skadade är att ändra och hjälpa de unga männen för att skapa en förändring……

Vilka är förövarna i samhällena och världen??? Det är män.. men vad har de gått igenom innan allt börjar med att bete sig illa mot andra.. kvinnor som män.. varför har de en sådan snedvriden sexsyn mot andra? Varför vill de skada andra för deras egen egoistiska sexlust??????????????

Vi behöver alla ta ansvar för vår egen sexdrift och sexlust. Allt ska ske i samtycke vilka vi än är eller vilket kön vi känner att vi tillhör. Det biologiska är en sak men vad vi känner inom oss är en annan sak men låt INGEN annan skadas för din egen läggning…

SAMTYCKE ÄR VIKTIGT….. TA ANSVAR