Okategoriserade

Många företag går i konkurs pga av olika brister

Just nu är det en lokal som håller på att säljas i Uppsala pga av brist på toalett

Det har förut varit ett litet café och då har man aldrig sett att någon sitter där och fikar. De hade inte ens någon kundtoalett och det gör ju att folk direkt väljer bort detta café. För när man sitter längre stund på ett café behöver man då och då besöka en toalett. Man kanske dricker lite kaffe och som ni vet så är kaffe väldigt vätskedrivande. Närmaste toalett finns då tvärs över gatan om man kliver in på Konsert och kongress som ligger mitt på torget. Fast då får man också gå ned en trappa och allt detta känns omständigt och det är inte alla som tänker på att man kan gå över gatan för att komma till en toalett.

Det sägs också att man numera har krav på kundtoalett för att ens kunna starta upp café eller restaurangverksamhet. I Gränby centrum finns också många caféer och restauranger och då delar de på en gemensam toalett hela gallerian, vilket inte heller är så bekvämt.

Livsmedelsbutik håller på att gå i konkurs pga av brist på parkering

När en livsmedelsbutik inte har en parkering i närheten så får de också färre kunder och kan då riskera att gå i konkurs. Detta är då en liten ICA butik som inte har någon parkering i närheten då den ligger i centrala delen av Uppsala. De som kan handla där måste ju vara de som bor i närheten. Någon som bor längre bort kan inte ta sin bil och åka dit vilket gör att folk då undviker att handla hos dem. Även de har brist på kunder pga av att de saknar parkering utanför.

Älskar du mat och livsmedel kanske vill du beställa svensk kaffe online?

Vad ska man då göra för att inte gå i konkurs om man är i riskzonen?

Man kan då få hjälp att omvandla företaget med hjälp av företagskonstruktion för att undvika konkurs eller se till att det finns kundtoaletter och parkering. Om detta med kundtoalett och parkering inte löser situationen helt och hållet då är det bara en utväg kvar och det är då verkligen företagsrekonstruktion för att verkligen slippa konkurs. För att gå igenom en konkurs är lika svårt som att gå igenom en skilsmässa.

Folk kan verkligen känna sig misslyckade när de går i konkurs för det känns då som om man inte har klarat av något. Det är skillnad på att nästan klara sig och att inte klara av ekonomin alls. Vi människor styrs också av att vi vill bli bekräftade och detta många gånger genom att lyckas i livet för att bli tagen på mer allvar. Vi vill bli en bättre version av oss själva vi vill verkligen vara självständiga individer och aldrig vara beroende av andra människor.