Okategoriserade

Vad är sanning och vad kan vi lita på? Media köps för att styra oss…

Stora förändringar på gång där media är köpt av de som styr. Penning guden har talat…..

Dagarna blir bara ljusare och ljusare och snart så är det midsommar där ljuset vänder strax innan. Det gäller att njuta av den korta sommaren som vår kalla nord bjuder på.

Jag jobbar fortfarande på att bygga upp min hälsa, suck det tar tid men går åt rätt håll. Igår och i morse så fick jag kramper i bröstet igen och då på grund att jag naturligtvis gjort för mycket saker… Jag vill så mycket men, nähe…. Det blir att chilla fortfarande och ta en dag i sänder. Det är så tråkigt men ändå skönt samtidigt. Sitter ute i trädgården varje dag med en kopp kaffe och läser böcker, löser korsord eller funderar på andra saker. Framtida saker som jag vill påbörja i höst och fixa med andra grejer. Men då gäller det att min ork och lust finns med mig… Hoppas verkligen

Det finns så mycket som behöver jobbas på i Sverige och ute i världen. Jag vill förändra och ge hjälp på flera plan och haft det i mina tankar under många år. Men blivit stoppad på grund av min hälsa där jag har funderat på varför det händer…

Det är stora förändringar framöver och många gånger så känner jag att… Vill jag verkligen vara med på denna resa???

Livet tillsammans med min förmåga att se in i framtiden, så är tillvaron upp och ned… min egen framtid är som en vit tunn slöja framför mig men det finns säkert en anledning att jag inte ska veta allt redan nu. Som sagt så vill jag mycket men vad ska jag lägga min tid när orken är med mig är svårt i dagsläge. Svårt för mig att känna in.. Jag har kommit till den punkten att jag behöver personer omkring mig som vill vara med på min resa och hjälpa till med det som jag har stora planer på.. Det blir enklare om man är fler än ensam. Jag vet i dagsläge att det är många som skulle bli intresserade och följa mig. Har redan en lång lista av intresserade som vill följa..

När jag lagt upp mina planer och fokuserat ut en bra plan så kommer jag starta en grupp omkring mig som har liknande tankar och framtidstro.. Om allt går enligt mina önskningar och planer så blir det en stor grupp av människor och då inte bara i Sverige.. Det är bara en fråga om min hälsa och ork nu och framöver… Att den behövas nu och in i framtiden är ett stort JA

Vi behöver se oss som “en” mänsklig ras som kämpar på för att leva på vår planet jorden. Moder jord kan avsluta vårt liv genom en enda händelse men vi lever på och fajtas med varandra som vi hade all tid i världen på oss med att bråka om vem som ska ha den största makten osv.. och då på en barnslig nivå i mina ögon.. Det sårade barnet som alla bär inom sig sticker ut på alla större ledare där det vuxna tänkte försvinner för tillfället men just de minuterna kan vara helt avgörande för vår framtid…

Det är dags att rulla upp ärmarna och tala om vad skåpet ska stå för de som har vettiga lösningar och inte de som vill kriga för att få sin vilja igenom.. Allt dödande sätter spår i vårt energifält som står i kontakt med hela vår skapelse. Det är kvantfysik och en djupare förståelse för vår tillvaro på jorden.. Mänskligheten behöver inse den fantastiska tillvaro vi har och börja skapa något nytt. Inse att vi behöver förändra vår syn på vår tillvaro..

Allt är ett det finns inga gränser i vår energivärld utan det är vi som sätter gränser för vi är begränsade på grund av att vi uppfattar vår omvärld bara med våra fem sinnen. Där vissa som mig själv kan känna in mera som en del kallar det sjätte sinnet… Det finns så mycket mera så öppna upp era sinnen och ta in din omvärld. Titta inte bara nedåt och in i din mobil du missar så mycket samt att kunna påverka ditt liv på jorden.

Vi får inte glömma att bakom allt som händer nu i världen så är det starka krafter som styr och det är ”penning guden” som skapar våra förutsättningar. Där det förekommer många olika mörka dåliga syner på mänskligheten och vår framtid.

En annan sak är vår teknikutveckling med AI och den snabba utveckling som kommer förändra hela vår tillvaro på många plan.. Det vi har idag kommer ses som mossigt inom bara några få år..

Livet på jorden kommer att påbörja en stor omvälvande förändring.. Om du vill vara med på den resan så är det bara att följa med för ingen kan stoppa den utvecklingen. Det gäller att go with the flow och chilla med förändringarna…

Vill du vara med och kunna förändra det liv vi har framför oss. Börja läsa på om vad som påverkar oss i vår nutid. Både kroppsligt och mentalt. Lita inte 100% på nyheterna eller vad som sägs i media… De är färgade och köpta av de som har makten idag……..

Det är det som är det svåraste att veta vad som är sanning eller inte….