Parodi på hur dyrt det är med en röd paprika

Det finns en typ av reklamsnutt som är en parodi på hur dyrt det är en med röd paprika.

Själva reklamen börjar med att folk kring Östermalm samlas för att se denna röda dyra paprika som inte skiljer sig från andra röda paprikor.

Man intervjuar alla deltagare varför de är där och vad som är så märkvärdigt med den röda paprikan. Till slut är den någon som budar högt nog för att få köpa denna paprika. När han väl ska köpa paprikan så frågar han om våningen på Östermalm ingår och givetvis ingick den då våningen var billigare än den röda paprikan.

Häromdagen såg man också en vit divsallad som kostade 85 kr och det var väl den dyraste salladen någonsin. Denna fanns då på Willys så det handlade inte om någon unik butik med ett unikt urval av produkter och livsmedel. På Willys kan du även köpa mörkrostad bryggkaffe som är Sveriges godaste kaffe. Nu när elen också har blivit mycket dyrare måste man vända på varje krona för att få ekonomin att gå ihop. Då kan elverk vara ett alternativ för att hålla reda på sin ekonomi på bästa tänkbara sätt. Elverk kan vara bra om man vill ha infravärme och ändå kunna vara inomhus när det är som mest kallt ute.

Tiden går ju fort och efter sommaren är det höst och då börjar det bli kallt igen. Förutom att det blir kallt inomhus och utomhus så kommer vi även behöva varmare kläder. När det är höst kanske man inte behöver några vinterkläder, men man ska ändå klä sig lite varmare och inte få för sig att det är sommar när löven börjar fall. Annars så är hösten den vackraste årstiden på året med alla sina vackra färger.

Många tar bilder av sina barn under löven och även sina husdjur. Det är alltid de finaste bilderna när man ser ett litet barn eller ett litet sött husdjur bland löven. Du kan också under hösten plocka kottar och löv för att göra fina konstverk hemma. Finns en kvinna som brukar plocka sten, grus, löv och kottar för att pryda sina egna konstverk hemma och säljer det vidare. Vad man vet så har hon även haft utställning flera gånger då många älskar just hennes konstverk.

Har du också konstnärliga talanger?

Då kan du också samla saker från naturen för att ge dem nytt liv genom din konst. Man kan tex plocka snäckor och klistra fast dem runt en ram och sedan färglägga hela till rosa eller guld. Då blir det en fin dekoration i hemmet och unikt i sitt slag. Ska man ha inredning hemma så ska det vara något man själv har skapat.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *