Okategoriserade

När livet känns som en rullgardin som åker upp och ned

Rullgardinen är en liknelse som jag verkligen känner att mitt liv är just nu

Det var ett tag sedan jag skrev något men det beror på att min hälsa är upp och ned. Där lusten att vilja skriva något åker ned på typ -1

Livet är som en rullgardin som åker upp och ned där solen visar sig vissa dagar. Eller tunga moln som nästan sveper förbi trädtopparna där regnet slår mot fönstret i en rytmisk takt. En tung känsla känns i hela kroppen ut i varenda cell där smärtan förflyttar sig omkring. De dagar solen skiner så fylls min kropp med lust att gå ut och omfamna andra och ge kärlek. Alltså inte byxkärlek som många tror är den viktigaste känslan. Utan den är på ett djupare plan och befinner sig djupt in i hjärtat och strålar ut i hela kroppen.

Att känna lycka över enkla saker i livet som en vacker blomma eller en fantastisk solnedgång som får mig att tappa andan. Känslan får mina tårar att rinna ned för mina kinder för den blir översvallande och det får mitt hjärta att smälta tillsammans med skapelsen.

Tänk vad vädret kan påverkar oss och får det att kännas så mycket bättre. En del får vårdepressioner men jag fylls av glädje av värmen när jag känner hur den värmer upp min kropp. Jag blir lycklig av att se hur de tappra vårblommorna trotsar kylan och kämpar på. När jag ser hur de stackars fåglarna som kämpar på att hitta något att äta och för att klara av kylan. De följer ljuset och börjar flyga mot vår kalla nord där vi får bakslag med minusgrader och snö. När våren borde värma upp oss och skapa de bästa förutsättningar för alla fåglar som återvänder till oss för en ny säsong.

Jag har många funderingar över livet och vad göra i framtiden

Jag har djupa funderingar på vart jag ska flytta härnäst men mycket påverkar min hälsa som jag är så trött över att behöva ta hänsyn till. Vill börja leva på riktigt igen och känna närheten till allt och alla…

Just nu är det väldigt varmt och skönt och jag njuter då ute i solen med en kopp kaffe så fort det är möjligt. Jag mår rätt dåligt men kämpar på..

Jag har gått emot min kropp och kört på.. Att jag aldrig lär mig, suck Med mitt dåliga hb, mängd av blod i kroppen och låga järnnivå. Röda blodkroppar som ska skapa nytt blod är troligt väldigt lågt och jag syresätter mig dåligt så jag har yrsel och trampar snett ibland. Måste gå och kontrollera det för denna gång åkte jag inte till sjukhuset för att få blod. Ville inte det för är så trött på allt som man måste uppleva med det osv… Men hade inte blödningen avstannat så hade jag varit tvungen..

På grund av det så har mitt hjärta fått det jobbigt och nu så har jag sammandragningar (kärlkramp) kring hjärtat till och från som gör rätt ont och en obehaglig känsla. Har legat förut på intensiven för observation över mitt hjärta pga av samma orsak, suck….

Hur ser framtiden ut för Bitcoin? En expertanalys

Bitcoin är en digital valuta som har funnits sedan 2009. Det är den mest kända kryptovalutan och har haft en dramatisk ökning i värde under de senaste åren. Bitcoin har fått mycket uppmärksamhet från investerare, företag och allmänheten och många frågar sig vad som väntar för denna valuta i framtiden.

Även om det är svårt att förutsäga exakt vad som kommer att hända med Bitcoin i framtiden finns det vissa faktorer som kan påverka dess värde och acceptans. En av dessa faktorer är reglering. Många länder har olika åsikter om kryptovalutor och försöker hitta sätt att reglera dem på ett effektivt sätt. Detta kan påverka Bitcoin och andra kryptovalutor på olika sätt beroende på hur regleringen utformas.

En annan faktor som kan påverka Bitcoin i framtiden är teknisk utveckling. Bitcoin är en relativt ny teknologi och det finns fortfarande mycket utrymme för utveckling och förbättringar. Det finns också andra kryptovalutor som kan hota Bitcoin’s dominans på marknaden. Det är viktigt att fortsätta följa utvecklingen inom kryptovalutavärlden för att förstå hur Bitcoin kan påverkas i framtiden.

Bitcoinhistorik och dess utveckling

Bitcoin är en digital valuta som skapades 2009 av en person eller grupp som kallar sig för Satoshi Nakamoto. Bitcoin är decentraliserat, vilket betyder att det inte finns någon central myndighet som styr valutan. Istället används en decentraliserad databas som kallas för blockchain.

Under de senaste åren har Bitcoin blivit allt mer populärt och dess värde har ökat dramatiskt. År 2017 nådde Bitcoin sitt högsta värde någonsin på nästan 20 000 USD per Bitcoin. Sedan dess har priset på Bitcoin fluktuerat kraftigt, men det har fortfarande ett högt värde jämfört med sin start.

En av de största fördelarna med Bitcoin är att det är en decentraliserad valuta. Det betyder att ingen regering eller finansiell institution kan kontrollera det. Detta gör det till en idealisk valuta för människor som vill göra transaktioner utan att behöva oroa sig för censur eller insyn från tredje part.

Bitcoin har också blivit alltmer accepterat som en betalningsmetod. Fler och fler företag accepterar Bitcoin som betalning för varor och tjänster, vilket ökar dess användbarhet.

Samtidigt finns det också utmaningar för Bitcoin. Ett av de största problemen är att det fortfarande är relativt svårt att använda för den genomsnittliga personen. De flesta människor har inte tillgång till den tekniska kunskap som krävs för att använda Bitcoin på ett säkert sätt.

En annan utmaning är att Bitcoin fortfarande är relativt instabilt. Priset på Bitcoin kan fluktuera kraftigt på kort tid, vilket gör det till en riskabel investering.

Trots utmaningarna och framgångarna som Bitcoins utveckling har mött i Sverige, ser framtiden ljus ut för denna digitala valuta i landet. Allt fler människor och företag inser fördelarna med Bitcoin och dess potential att förändra finansvärlden på olika sätt.

Ett måste för att skapa nya förutsättningar för mig och helas

Nu kommer jag bli en eremit och bara vara själv för att återhämta min hälsa samt behöver boka ett besök hos vårdcentralen för att kolla alla värden. Men blir min smärta värre så blir det 112 och ambulansen kommer snabbt… Vill inte det….

Jag måste lära mig att lyssna bättre till min kropp och inte vara så envis och köra på för då ligger jag väl där med näsan i vädret snart.. Men jag är inte klar ännu med mitt liv utan kommer pyssla om mig nu. Jag kommer njuta av det fina vädret som det bjuds på de närmaste dagarna innan sämre väder kommer tillbaka.

Ta hand om er alla medresenärer på vår vackra planet “Tellus” jorden