Okategoriserade

Många tankar om livet som pågår nu med alla skiftningar där vi alla kämpar på med våra liv

Mina tankar och känslor far runt inom mig i en turbulent världsbild som påverkar mig

När man trodde våren hade kommit och den tunnare jackan åkt fram så kommer vinter åter med besked. Fy sjutton inte roligt men så vackert med all snö på grenarna som hänger ned av tyngden. Där snökristallerna gnistrar i solskenet och ser ut som ett vackert kristallandskap.

Mitt i detta så har min mage börjat krånglat igen och det är svårt att hålla humöret upp men jag tar dagen som den kommer. Det blir en ny sväng in till akuten när min ork är i botten om det inte vänder som det gjorde i höstas. Jag hoppas på det bästa.

Jag vet med säkerhet nu att mitt problem alltid startar när jag blir väldigt arg, ledsen eller stressad emotionellt. Det har varit mycket omkring mig runt jul och nyår samt i början på året. Blev i januari utsatt för att en man höll fast mig för att försöka utnyttja mig sexuellt men jag slog mig fri. Jag skällde ut honom och gick därifrån. Kände honom sedan tidigare så jag blev väldigt arg och besviken för hans beteende.

Det har också hänt bra och trevliga saker så det är bara att försöka hitta balans mellan dessa motpoler. Men när jag tänker på hur oroligt det är ute i världen och i vårt närområde så blir det en obehaglig känsla i magen. Men jag tar en dag i taget och chillar för vad mera kan jag/vi göra.

Att vara synsk är inte så roligt och inte så lätt att styra över

Jag kan se in i framtiden som inte är så roligt alla gånger. Jag får inte in exakta datum eller år utan mera bara saker som kommer bli inom vissa områden. Vissa saker som jag vet om kommer nog ske när jag lagt ihop mina blå ögon. När det gäller vissa saker så skulle jag vilja tala om det för de som sitter på höga politiska poster men vem lyssnar till oss som kan se in i framtiden. Vi blir sedda som lite konstiga men det gjorde de inte tillbaka i tiden utan de använde sig av synska personer.

De jobbigaste sakerna är när jag kan se saker som hänt personer som försvunnit och hur de bragts om livet. Jag visste att den unga kvinnan som försvann rätt nyligen fanns i skogen och låg helt synligt vid en skogsväg. Jag ringer ju inte upp direkt till polisen och säger. Hallå bara så ni vet så ligger hon där och området omkring ser ut så här. Jag fick känslan av annat också i den frågan men väljer att inte skriva om det för det är inte min sak att göra det. Ja ja vad göra??

Dessa saker påverkar även mitt välmående men jag försöker skaka av mig detta och leva bara i nuet.

Bråka inte om småsaker och ta tillvara på alla stunder små som stora. Livet är här och nu och det vi gör nu skapar vår framtid på flera nivåer än ni kan tänka er. Jag menar då ända ner till kvantnivå för vår värld är en fantastisk skapelse där vi harvar på i en så låg nivå. Där vi krigar och bråkar om vem som typ ska bestämma mest. Där de politiska herrarna sitter på sina höga hästar och pekar med hela handen vad vi folket ska utföra för dem. Döda varandra och skapa ett helvete på jorden där vi folket får se våra medmänniskor slaktas på båda sidor. Det finns inga vinnare i krig bara en stor härdsmälta av tårar och sorg. Där det byggs upp ett hat mellan nationerna..

Skicka ut högherrarna på en öde ö och låt dem kriga och bråka över sina tankar och vilja hur de vill styra sina länder och folk. Men blanda inte in oss som inte har med saken att göra. Låt oss få leva i frid och ta det lugnt. Ja ja jag vet att det är svårt men om vi får det körigt så påverkar det inte hela nationer som när de höga herrarna viftar med sina sandspadar i sandlådan och flyttar sina pjäser i sitt monopolspel.

Låt oss få leva i frid och skapa det bästa för alla som lever på moder jord. Vår vackra planet ”Tellus” i ett oändligt universum.